Θάλασσα ΑΙΓΑΛΕΩ CITY: Απλά, η κορυφή στην ποιότητα! 

 

"Θάλασσα, θάλασσα, τι μου ΄χεις κάνει...", έλεγε ένα παλιό άσμα του Νίκου Νομικού και ταιριάζει "κουτί" στην περίπτωση μας. Η εν λόγω περίπτωση έχει να κάνει με το εστιατόριο θαλασσινών γεύσεων "Θάλασσα ΑΙΓΑΛΕΩ CITY" - που βρίσκεται στην οδό Μοσχονησίων 13 στο Αιγάλεω - το οποίο εδώ και λίγο καιρό που έχει ανοίξει, κυριοκεκτικά έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις!!!

Χώρος λιτός και απέρριτος, συνδυάζει τόσο το σύγχρονο, όσο και το ζεστό, δημιουργώντας εν τέλει ένα πανέμορφο εκλεπτυσμένο περιβάλλον, χωρίς να σε κάνει να νιώθεις άβολα. Αντιθέτως, σε "αφοπλίζει", χαλαρώνεις και νομίζεις ότι είσαι σε νησί (ειδικά στα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο)...

Από εκεί και πέρα ξεκινάει η... μαγεία! Πρόσωπα χαμογελαστά και αυθόρμητα (η φιλοξενία γαρ!), σέρβις άμεσο, διακριτικό και εξαιρετικά ευπρεπέστατο. Και φτάνουμε στο δια ταύτα, όπου ο "Καπετάνιος" της κουζίνας και εμβληματική προσωπικότητα της πόλης μας, ο αρχι - σεφ κ. Γιάννης Τσικνάκος (μια ολόκληρη ιστορία) μαζί με τους συνεργάτες του, σου δίνουν όλη την ποιότητα στο πιάτο σου. Η απόλαυση των θαλασσινών γεύσεων σε όλο της το μεγαλείο...!!!  Ένα κατάστημα το οποίο έλειπε από την πόλη μας και όχι μόνο... Ένας χώρος που έχει ήδη αποκτήσει "φανατικούς" φίλους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και όλα αυτά, σε τιμές λογικότατες, παρακαλώ! Γιατί πάνω από όλα είπαμε, σε υποδέχονται με χαμόγελο και φεύγεις με το χαμόγελο στα χείλη έπειτα από τον... "βομβαρδισμό" γεύσεων και της φιλοξενίας, που απολαμβάνεις στο έπακρο!

Θάλασσα ΑΙΓΑΛΕΩ CITY (εστιατόριο θαλασσινών γεύσεων): Μοσχονησίων 13 ΑΙΓΑΛΕΩ, τηλ. 210/5900185