ΜΕ ΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ Ο ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2023-2024

 

arxtakisdd

 

 

Ο έμπειρος Κορυδαλλιώτης προπονητής, Τάκης Αγγελάκης, που ήρθε προς τα τέλη της περιόδου 2022-2023 στον Δία Κορυδαλλού και συνέβαλε στην παραμονή της ομάδας στην Α΄ Πειραιά (χωρίς να μπει στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ), ανακοινώθηκε ότι ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της πόλης μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Τάκης Αγγελάκης, κοουτσάρισε τον Δία Κορυδαλλού στα τελευταία πέντε (5) ματς του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΠ, όπου το κορυδαλλιώτικο σωματείο κατέγραψε 4 νίκες και μία (1) ισοπαλία. Η ομάδα της πόλης μας, τελικά, κατετάγη 7η με 38 βαθμούς (η γραμμή ήταν στους 30 βαθμούς) έχοντας συνολικά, 11 νίκες, 5 ισοπαλίες, 10 ήττες και τέρματα 33-31, και πλέον συνεχίζει την παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία του Πειραιά για 6η σερί περίοδο.

Ο Τάκης Αγγελάκης, κατά το παρελθόν, έχει περάσει από τους πάγκους, του Αμπελακιακού (πρωταθλητής το 2018 και στην Γ΄ Εθνική το 2019), του Αετού Κορυδαλλού, της Αίγινας, της Ελλάς Ποντίων, της ΑΕ Σαλαμίνας, του Περάματος, του Κερατσινίου (Δ΄ Εθνική), της Προοδευτικής (Δ΄ Εθνική) και του Ελπιδοφόρου / Κηφισιά (Δ΄ Εθνική).

Μαζί με τον Τάκη Αγγελάκη, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον άμεσο συνεργάτη του, που επιτελεί καθήκοντα βοηθού προπονητή και γυμναστή, Προκόπη Κανελλόπουλο.

Επίσης, κατόπιν, ο σύλλογος, έπειτα από την εισήγηση του Τάκη Αγγελάκη, έχει ήδη ανανεώσει την συνεργασία με τους περισσότερους παίκτες από τον βασικό κορμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε (2022-2023) και συγκεκριμένα, με τους, Πούλια, Χαρατσάρη, Σκούταρη, Πηλίδη, Μπουρογιαννόπουλο Κ., Μπουρογιαννόπουλο Σ., Καζάκο, Κουτούμπα Β., Μπρέγιαννη, Πλιάγκα, ενώ απομένουν ακόμη κάποιες διαπραγματεύσεις, που θα έχουν ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Επίσης, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του τεχνικού επιτελείου, ο Δίας Κορυδαλλού θα κινηθεί για την απόκτηση, ενός επιθετικού, ενός δεξιού μπακ – χαφ, ενός αριστερού μπακ – χαφ, και ενός τερματοφύλακα.

«Θα γίνουν στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς διαθέτουμε αξιόπιστο και καλό ρόστερ. Δεν υπάρχει λόγος, να μαζέψουμε κόσμο και να διαταράξουμε την ισορροπία που υπάρχει στο αγωνιστικό τμήμα, το οποίο χτίστηκε με συνέπεια όλα τα προηγούμενα χρόνια, και η απόδειξη είναι, ότι αυτό το σύνολο θα συνεχίσει για 6η σερί σεζόν στην Α΄ Πειραιά», τόνισε ο κ. Αγγελάκης.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι η πρώτη συνάντηση για την έναρξη της προετοιμασίας, θα λάβει χώρα στις 17 Αυγούστου 2023.

 

 

 

KOSMIDNEWD