ΣΤΗΝ… Α1 Η ΚΥΘΝΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΛΑ

KALARXE

 

 





Μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στο Αιγάλεω, όπου τον γνωρίζουν οι πάντες από την επιτυχημένη πορεία του στον επαγγελματικό στίβο, αλλά και το εξίσου σπουδαίο αποτύπωμα με την ανάμειξη του στα αθλητικά δρώμενα, όπου ως Πρόεδρος οδήγησε τον Διαγόρα Δρυοπιδέων από την τελευταία κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Αθήνας στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ (… απομένει η Α1!), όμως, πάντοτε η καρδιά του χτυπά δυνατά για το νησί καταγωγής του, την Κύθνο. Ένα νησί, που ο Γιαννούλης Καλλίλας, κάνει ότι μπορεί προκειμένου να το κάνει γνωστό ανά το πανελλήνιο (μέσω της αναγνώρισης του Διαγόρα Δρυοπιδέων) και μάλλον θέλει – τοπικοαυτοδιοικητικά – να φτάσει και τον τόπο καταγωγής του στην Α1…!!!

 

Η άδολη αυτή αγάπη του για την Κύθνο, δεν τον αφήνει να βλέπει τις καταστάσεις με βλέμμα αδιάφορο ή, δια της αποστάσεως, αλλά στην προκειμένη αυτή χρονική περίοδο, έκρινε και ο ίδιος ότι πολλά πράγματα ωρίμασαν – κυρίως οι σκέψεις και το δημιουργικό πνεύμα- και αποδέχθηκε την πρόταση να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΚΥΘΝΟΣ ΔΥΝΑΤΗ ΞΑΝΑ» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιώργου Μαρτίνου.

 

Ο Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα και πείσμων με ότι καταπιάνεται κ. Γιαννούλης Καλλίλας, συμμετέχει σε έναν συνδυασμό με νέα και αξιόλογα πρόσωπα, που σκοπό έχουν να βάλουν μπρος στην ανάπτυξη της Κύθνου, προκειμένου το νησί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των μόνιμων κατοίκων, των ετεροδημοτών και των επισκεπτών.

 

Σε αυτή την στάσιμη κατάσταση που βιώνει η Κύθνος, ο Γιαννούλης Καλλίλας βάζει και αυτός… πλάτη, όπως θα λέγαμε σε λαϊκή διάλεκτο, έτσι ώστε αυτό το πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί να μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης και να μην είναι ο τελευταίος… τροχός της αμάξης σε σχέση με τα άλλα νησιά του αιγαιοπελαγίτικου συμπλέγματος.

 

Με όραμα για να γίνει η Κύθνος ακόμη καλύτερη ο Γιαννούλης Καλλίλας μπαίνει δυναμικά σε ένα ακόμη πεδίο δράσης, αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης, και όπως έχει αποδείξει έως τώρα από την μέχρι τώρα διαδρομή του, έχει όλα τα φόντα και τα εχέγγυα να συμβάλλει με όλο του το είναι, για τον τόπο που αγάπησε, που αγαπά και θα αγαπάει!

 

Δυνατά, λοιπόν, με υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο τον κ. Γιαννούλη Καλλίλα, για να γίνει η Κύθνος ένα νησί… επιπέδου Α1!




KALPN