ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΧΑΤΖΗ

ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

KALXA

 

 

 

Ξαφνική αλλαγή στον Διαγόρα Αιγάλεω όσο αφορά την τεχνική ηγεσία ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2019-2020. Ενώ στο προηγούμενο φύλλο (την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019) της εβδομαδιαίας έκδοση μας «ΑΙΓΑΛΕΩ Η Πόλη μας» είχαμε γράψει ότι «κλείδωσε» η παραμονή και ανανεώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Τάσο Χατζή (δεξιά στην κεντρική φώτο) για 6η σερί σεζόν, τελικά την Τρίτη που πέρασε είχαμε αλλαγή πλάνων στην ομάδα της πόλης μας.

Προέκυψε… «βελούδινο διαζύγιο» μεταξύ Διαγόρα Αιγάλεω και Τάσου Χατζή, οι οποίοι επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, και από αργά το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2019 νέος προπονητής του σωματείου είναι πλέον ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω Σάκης Καλογερόπουλος (αριστερά στην κεντρική φώτο).

Έτσι, ο Τάσος Χατζής που δεν θα ξεκινήσει την 6η σεζόν του στον Διαγόρα Αιγάλεω, βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου προπονητικού σταθμού (Οδεύει προς ΕΠΣΑΝΑ λένε οι τελευταίες πληροφορίες). Ο τέως τεχνικός της ομάδας και παλαιός ποδοσφαιριστής των, Παμπαιανικού, Κορωπίου και Λαυρεωτικής, Τάσος Χατζής, από το 2011 και για τρία (3) χρόνια έως την περίοδο 2013-2014 ήταν βοηθός του Γιώργου Φίλιππα στον Διαγόρα Αιγάλεω, και εκείνο το καλοκαίρι με τον υποβιβασμό του σωματείου από την Β΄ στην Γ΄ ΕΠΣΑ, η διοίκηση του συλλόγου του έδωσε τα ηνία, μένοντας έως τώρα στον πάγκο της.

Στο αντίο του ο Τάσος Χατζής επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Γιαννούλη Καλλίλα, τον Γενικό Υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Ιάκωβο Γονιδάκη, τον Διοικητικό Υπεύθυνο των ακαδημιών κ. Γιάννη Γονίδη, τον Γεν. Γραμματέα κ.Μανώλη Φίλιππα, τον Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών κ. Στέλιο Γιάκα, τους παίκτες, τους συνεργάτες μου, και όλα τα μέλη, όπως και τους φίλους της ομάδας, γιατί κοντά σε αυτούς έγινα και εγώ μέλος της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Διαγόρα Αιγάλεω. Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο και στην επόμενη μέρα του».

Ο νέος προπονητής Σάκης Καλογερόπουλος έχει μακρά ποδοσφαιρική διαδρομή, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής.

Αγωνίστηκε με το Αιγάλεω για 9 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, ενώ έχει παίξει ακόμη σε ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Νέα Ιωνία, Μανδραϊκό, Ατρόμητο Πειραιά, Ήφαιστο Περιστερίου, Τόλμη Περιστερίου και έκλεισε την καριέρα του στον ιστορικό Αστέρα Βλαχιώτη (ΕΠΣ Λακωνίας).

Ως προπονητής, ξεκίνησε από την Τόλμη Περιστερίου, ακολούθησε η Ιεράπολη, η Αναγέννηση Πετρούπολης για 4 χρόνια με την οποία πανηγύρισε άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ κατηγορία, ο ΑΟ Κορυδαλλός, οι Νέοι Ευγένειας, η Αναγέννηση Πετρούπολης για 2η φορά, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2018-2019) κοουτσάρισε την Ιεράπολη στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Επίσης ασχολείται επισταμένα και με τμήματα ακαδημιών, όπου κατέχει το πόστο προπονητή στην Κ18 του Φωστήρα και στην Κ16 του Ήφαιστου Περιστερίου.

 

 

KOSMNEW