ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΣΓΑΝΤΣΟ ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ

 

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Συνεχίζει τις δυνατές μεταγραφικές προσθήκες ο Διαγόρας Αιγάλεω ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ. Πριν λίγα 24ωρα η ομάδα της πόλης μας ολοκλήρωσε δύο ακόμη μεταγραφές, οι οποίες έχουν την χροιά της ποιότητας και της εμπειρίας, δίνοντας στο ήδη υπάρχον ρόστερ μία περαιτέρω δυναμική.
Πιο συγκεκριμένα παίκτες της ομάδας είναι πλέον ο Μάκης Σγαντσός και ο Παντελής Κοτζαμανίδης.
Σίγουρα η μεταγραφή του Μάκη Σγαντσού (αριστερή φώτο: Ο Μάκης Σγαντσός με τον Υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Διαγόρα, κ. Ιάκωβο Γονιδάκη), προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς ο πολύπειρος επιθετικός έχει πλούσιο παρελθόν, τεράστιες παραστάσεις για τα αθηναϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα και θα αποτελέσει τον παίκτη «ορχήστρα» στην μεσοεπιθετική γραμμή του προπονητή του σωματείου Τάσου Χατζή.
Ο 35χρονος παίκτης, έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Πετράλωνα, Άγιο Θωμά, Χολαργό, Αγία Ελεούσα, Νεοπεντελικό, κ.α. ομάδες.
Όσο αφορά τα πιο πρόσφατα στατιστικά του, ο Σγαντσός την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2016-2017) αγωνίστηκε στο α΄ μισό της σεζόν με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ (8 συμμετοχές), ενώ στο β΄ μισό φόρεσε την φανέλα του Νεοπεντελικού (Β΄ ΕΠΣΑ) όπου είχε 15 συμμετοχές και 4 γκολ. Την σεζόν 2015-2016 ο Σγαντσός είχε αγωνιστεί στον Νεοπεντελικό, όπου πανηγύρισε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, όπου είχε 19 συμμετοχές και 13 γκολ. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, στο α΄ μισό είχε 10 συμμετοχές στην Α΄ Αθήνας με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και στο β΄ μισό 16 συμμετοχές και 8 γκολ με τον Πανιώνιο Καισαριανής στην Γ΄ Αθήνας. Πιο πριν, τις σεζόν 2012-2013 και 2013-2014, ο Σγαντσός ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Χολαργού στην Α΄ Αθήνας, όπου είχε 27 συμμετοχές / 12 γκολ και 28 συμμετοχές / 12 γκολ, αντίστοιχα.
Επίσης, ο Διαγόρας Αιγάλεω ανακοίνωσε και την απόκτηση του Παντελή Κοτζαμανίδη (δεξιά φώτο: αριστερά ο προπονητής του Διαγόρα, Τάσος Χατζής και δεξιά ο Παντελής Κοτζαμανίδης). Ο 27χρονος έμπειρος μέσος, από την Αλεξανδρούπολη, έπαιξε πέρυσι με τον Ολ. Χειμαδίου στην Β΄ κατηγορία Λάρισας, ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί με την ΠΑΕ Νίψα στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου.
Ήδη ο Διαγόρας Αιγάλεω έχει αποκτήσει τον Δημήτρη Γκιωνάκη από την Ιεράπολη, τον Βασίλη Μπίρη από τον ΑΟ Χαϊδαρίου και τον Μάνο Γονιδάκη από την Ιεράπολη, ενώ επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 22 μήνες και ο Γιάννης Βιδάκης.
Οι μεταγραφικές προσθήκες του Διαγόρα Αιγάλεω θα συνεχιστούν.