ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΣΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ

 

 

 

Ετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα ο Διαγόρας Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ (2017-2018). Όλο το προηγούμενο διάστημα οι ιθύνοντες τον σύλλογο ασχολήθηκαν με το έμψυχο δυναμικό και τη νέα μορφή που θα παρουσιαστεί η ομάδα. Στον Διαγόρα έκαναν το απαραίτητο ξεκαθάρισμα και ξεκίνησαν πλέον με την ενίσχυση, όπου στόχος είναι να γίνουν λίγες και καλές προσθήκες, καθώς στο αιγαλιώτικο σωματείο έχουν την φιλοσοφία ότι στο δυναμικό πρέπει να υπερτερούν σε ποσόστωση οι παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Διαγόρας Αιγάλεω συμφώνησε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Δημήτρη Γκιωνάκη, που έλυσε την συνεργασία του με την Ιεράπολη έπειτα από 4 χρόνια συνεργασίας.
Ο 30χρονος μέσος είχε επαφές με τον προπονητή του Διαγόρα Αιγάλεω κ. Τάσο Χατζή και τους παράγοντες του σωματείου, όπου έδωσαν τα χέρια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Γκιωνάκης, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ εκτός της Ιεράπολης, έχει περάσει ακόμη από τον Ζέφυρο Αιγάλεω και τον ΠΟ Ψυχικού.