“ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ” ΓΙΟΡΤΑΣΕ

ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Σίγουρα, επιτυχημένη έως τώρα η αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για την ομάδα μπάσκετ του Αχιλλέα Χαϊδαρίου, που, όμως, δεν έχει πιάσει ακόμη… ταβάνι!

Ο σύλλογος της πόλης μας, σε μία… ονειρική χρονιά, με τον Απόστολο Σιγούνα στον πάγκο του, τελείωσε την κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Δ΄ ΕΣΚΑ, με 16 νίκες και 6 ήττες, παίρνοντας το εισιτήριο για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου της κατηγορίας προς την Γ΄ ΕΣΚΑ, τα οποία αρχίζουν σε λίγα 24ωρα.

Επ’ ευκαιρίας της επιτυχίας και ενόψει των απαιτητικών μπαράζ, όπου ο Αχιλλέας Χαϊδαρίου πάει με αισιοδοξία, το ΔΣ του σωματείου με Επικεφαλής τον Πρόεδρο, Οδοντίατρο, κ. Γιάννη Τελεμέ, θέλοντας να ευχαριστήσει το προπονητικό τιμ και τους αθλητές, τους παρέθεσε, το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου 2024, τιμητικό δείπνο (κοινώς τραπέζωμα), στο φημισμένο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», ιδιοκτησίας του αγνού φιλάθλου, κ. Τάκη Σπίνουλα.

Έτσι, λοιπόν, στο ολιγόωρο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις, τα εκλεκτά εδέσματα ή, κοψίδια αν θέλετε, με όλα τα γευστικά συναφή, οι μπύρες και το κρασί, αλλά πάνω από όλα η καλή διάθεση, αποτέλεσαν το προσκήνιο των αθλητικών πρωταγωνιστών, που έδειξαν ότι ως μιας καλή αγωνιστική παρέα και μια γροθιά, θα μπουν δυνατά στα μπαράζ ανόδου και ότι προκύψει!

Αξιοσημείωτο, ότι η βραδιά, γευστικά έκλεισε… ακολουθώντας το ελληνικό πατροπαράδοτο πρωτόκολλο, με γλυκιά… τόνωση, καθώς η Αντιπρόεδρος του σωματείου, κ. Ανδρονίκη Ναυπλιώτη, κέρασε την ομήγυρη σπέσιαλ παγωτό, προσφορά της επιτυχημένης αλυσίδας (Περιστέρι, Π. Φάληρο, Τήνος, Θεσσαλονίκη) χειροποίητου παγωτού “Fatto a mano”, που είναι σταθερά, κοντά στον σύλλογο.

Και όπως ευχήθηκε προς όλους ο κ. Τάκης Σπίνουλας, “Καλή Επιτυχία”, και ραντεβού λοιπόν, το βράδυ (στις 9.30) της Παρασκευής 5 Απριλίου 2024, όπου για την 1η αγωνιστική των μπαράζ ο Αχιλλέας Χαϊδαρίου υποδέχεται τους Νέους Βύρωνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ