ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ

ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

 

Το Χαϊδάρι, την περιοχή της Δυτικής Αθήνας, όπου η Νέα Δημοκρατία καταγράφει το μεγαλύτερο ποσοστό της (38,18%) σε αυτόν τον εκλογικό τομέα, επισκέφθηκε το πρωϊ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2024, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζοντας ενθουσιώδης και θερμή υποδοχή από εκατοντάδες κατοίκους, φίλους και στελέχη της ΝΔ.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου, κ. Λουκάς Καραστατήρης και εν συνεχεία ο Πρωθυπουργός, αφού περπάτησε τον πεζόδρομο της Στρ. Καραϊσκάκη, μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση – συνάντηση στο café ΗΟΜΕ.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην έναρξη της ομιλίας του, αναφέρθηκε σε αυτό το μεγαλύτερο ποσοστό της ΝΔ στο Χαϊδάρι, όπου τόνισε μεταξύ άλλων:

«… Είναι μία ηλιόλουστη μέρα σήμερα και θέλησα να βρεθώ μαζί σας, εδώ στο Χαϊδάρι, σε μία περιοχή την οποία γνωρίζω πολύ καλά, σε ένα δρόμο που τον έχω περπατήσει πολλές φορές ως βουλευτής, ως Υπουργός, ως Πρωθυπουργός, για να σας πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Γιατί μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: να φέρουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα.

Ειδικά εδώ στο Χαϊδάρι, Πρόεδρε, χαίρομαι που το θύμισες, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω, διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές.

Το οφείλουμε, όμως, και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη, διότι σήμερα η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας, που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων.

Το αποτέλεσμα αυτό το οποίο μας δώσατε στις διπλές κάλπες του περασμένου Μαΐου και Ιουνίου, είναι για εμάς μία μεγάλη ευθύνη: να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας, να οδηγούμε την Ελλάδα ολοένα και ψηλότερα, να αντιμετωπίζουμε όλες τις πρόσκαιρες δυσκολίες, αλλά κυρίως να στεκόμαστε κοντά στους πολίτες, στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, με πολιτικές οι οποίες προτάσσουν, πρώτα και πάνω απ' όλα, την αποτελεσματικότητα.

Και δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα που πήραμε στη Δυτική Αθήνα, φίλες και φίλοι. Είναι αποτέλεσμα όχι μόνο συντονισμένης δουλειάς που έγινε σε κομματικό επίπεδο, αλλά και συγκεκριμένων πολιτικών που έβαλαν τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, άρχισαν να βελτιώνουν τα εισοδήματα, έσωσαν τις δουλειές στα ναυπηγεία, δημιούργησαν πολλές καινούργιες δουλειές, για να μπορέσουμε να δώσουμε διέξοδο στο πρόβλημα της ανεργίας.

Και σε αυτόν το δρόμο θέλω να δεσμευτώ ότι θα συνεχίσουμε γιατί, πρώτα και πάνω απ' όλα, όταν η οικονομία μας αναπτύσσεται -και αναπτύσσεται γρήγορα- υπάρχει δημοσιονομικό πλεόνασμα για να μπορούμε να εφαρμόζουμε κοινωνικές πολιτικές που τελικά βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών…».

 

 

 

 

 

 

 


Στην άνωθεν φώτο, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με την Γραμματέα της ΝΔ και Βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθήνας, κ. Μαρία Συρεγγέλα

 

 

 

 

 

O Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου, υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας το 2019 και το 2023, κ. Απόστολος Θεοφίλης, σε ανάρτηση του, με την παραπάνω φωτογραφία, επεσήμανε τα εξής:
"Οι σύγχρονες, φίλο - ευρωπαϊκές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης του Χαϊδαρίου, της Δυτικής Αθήνας παρούσες στην σημερινή επιτυχημένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. , Κυριάκου Μητσοτάκη".
Στην σχετική άνωθεν φώτο, μαζί με τον Πρωθυπουργό, μεταξύ άλλων, οι δύο πρώην Δήμαρχοι Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας, Βαγγέλης Ντηνιακός, ο Απόστολος Θεοφίλης, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης και πρώην Πρόεδρος της ΝΔ Χαϊδαρίου, Μάριος Χριστόπουλος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΙΦΕΤ, πρώην Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου, Ελευθερία Τοκατλίδη και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αιγάλεω και Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ, Ηλίας Μάνδρος