ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

 

ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

 

 

 

dolofonia arxiki

 

Αγία Βαρβάρα: Αυτή είναι η 50χρονη που δολοφονήθηκε

από τη 15χρονη κόρη της και τον φίλο της

 

 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα.

Η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος σύντροφός της ομολόγησαν τη δολοφονία, ενώ οι Αρχές αναζητούν ακόμη έναν ανήλικο που είχε συμμετοχή στο έγκλημα.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την υπόθεση, οι δύο ανήλικοι φέρεται να σχεδίαζαν τη δολοφονία εδώ και έναν μήνα.

 

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφος της 15χρονης ζούσε στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα το τελευταίο εξάμηνο. Οι καβγάδες και οι εντάσεις ήταν συνεχείς, με τη 15χρονη να κατηγορεί τη μητέρα της για καταπίεση και την 50χρονη να έχει ενστάσεις για τη σχέση της με τον 17χρονο και τον γενικότερο τρόπο ζωής της.

Κάποια στιγμή η άτυχη 50χρονη φέρεται να απείλησε τη 15χρονη ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο. Αυτή ήταν η αφορμή που έκανε τη 15χρονη και τον 17χρονο να συναποφασίσουν τη δολοφονία της 50χρονης

Αρχικά η 15χρονη και ο 17χρονος επιχείρησαν να δολοφονήσουν την 50χρονη ρίχνοντάς της υπνωτικά χάπια σε κάποιο ρόφημα. Ο σκοπός τους, που ήταν να τη σκοτώσουν, δεν επετεύχθη τότε και στη συνέχεια έψαξαν για κάποιο δηλητήριο.

Πρόσφατα ο 17χρονος Ρουμάνος βρήκε έναν Έλληνα συνομήλικό του και στις 5:00 το απόγευμα την περασμένη Παρασκευή οι δυο τους έδεσαν την 50χρονη με υφασμάτινες ζώνες στο κρεβάτι. Ο 17χρονος Ρουμάνος φέρεται να της έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, ενώ ο 17χρονος Ελληνας φέρεται να τη μαχαίρωσε 20 φορές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 15χρονη ήταν στο διπλανό δωμάτιο και γνώριζε τι συμβαίνει.

Ακολούθως και οι τρεις επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν προς τις Σέρρες, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν η 15χρονη και ο 17χρονος Ρουμάνος. Ο 17χρονος Ελληνας διαφεύγει της σύλληψης.

Ο 17χρονος Ρουμάνος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ο 17χρονος Ελληνας για παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

dolofonia2

Η 50χρονη με τον σύζυγό της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή

 

 

 

Παραδόθηκε ο τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης

 

Παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές αναζητούσαν τον ανήλικο ο οποίος συμμετείχε στην άγρια δολοφονία της 50χρονης μαζί με την 15χρονης κόρη της και τον 17χρονο σύντροφό της.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η 15χρονη και ο 17χρονος οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια ανηλίκων.

Σε βάρος των εφήβων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείται και ένας 16χρονος που φέρεται να συμμετείχε και αυτός στην ανθρωποκτονία.

Τα δύο αγόρια κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η κοπέλα για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία. Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορωνοϊό.

Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου. Μόλις αντίκρισε τον γιο της ξέσπασε σε κλάματα, εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς να την αφήσουν να πλησιάσει. Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

πηγή: iefimerida.gr