ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ

 

ΛΟΓΩ ΜΙΧΟΥ

 

papadakou arxiki

 

Η μη διάψευση δημοσιευμάτων, από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ», υποψήφιο Δήμαρχο και νυν Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θοδωρή Βασιλάκο, που κυκλοφορούν στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, και θέλουν την δραστηριοποίηση του πρώην Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2019 σε σύμπραξη με τον κ. Βασιλάκο, προκάλεσαν τριγμούς εντός του συνδυασμού του.
Πριν από λίγο, με επίσημη ανακοίνωση της, το μέλος του Δημοτικού Συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» και πρώην Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας, κ. Μαρία Παπαδάκου, έκανε γνωστή την αποχώρηση της από την παράταξη του κ. Βασιλάκου. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζει τα εξής: «Αγία Βαρβάρα 6/12/17
Δήλωση αποχώρησης της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Μαρίας Παπαδάκου από το συνδυασμό του κ. Θοδωρή Βασιλάκου «Όλοι μαζί μια γειτονιά»
Επειδή ο κ. Θοδωρής Βασιλάκος δεν διέψευσε τα τελευταία δημοσιεύματα που τον φέρνουν να εγκαταλείπει το συνδυασμό με τον οποίο κατεβήκαμε στις εκλογές 2014, αλλά αντιθέτως με τη στάση του φαίνεται ότι τα ενισχύει, δηλώνω ότι αποχωρώ από το συνδυασμό «Όλοι μαζί μια γειτονιά». 
Μαρία Παπαδάκου».