ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΟΠΕ

Ο ΑΙΓΑΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

 

ARXPANT

 

Το επιτυχημένο έργο του και η πλούσια διαδρομή του στον αθλητισμό αναγνωρίζεται όχι μόνο στην πόλη μας το Αιγάλεω, αλλά και ευρύτερα, σε πανελλαδική εμβέλεια.

Ο λόγος για τον συμπολίτη μας, Πρόεδρο του τμήματος Βόλεϊ του Αιγάλεω, κ. Παντελή Βλάχο, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Καραμπέτσο.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Βλάχος, έβαλε υποψηφιότητα για πρώτη φορά στις εκλογές του 2016, όπου και εκλέχθηκε στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, καταλαμβάνοντας θέση μέλους, στο 21μελές σχήμα υπό την Προεδρία του κ. Καραμπέτσου.

Στο μήνυμα του για την νέα εκλογική διαδικασία και την συμμετοχή του, ο κ. Βλάχος ανέφερε:

«Ήταν μεγάλη μου τιμή που ήμουν μέλος της τωρινής διοίκησης και στην τεράστια προσπάθειά της για εξυγίανση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Μετά από πολλά χρόνια το Ελληνικό βόλεϊ έχει μπει ξανά στο σωστό δρόμο και ο στόχος όλων μας είναι στην επόμενη τετραετία το χρέος να έχει μηδενιστεί.

Με τη καθοδήγηση του επικεφαλής της κίνησης "Πρώτα το Βόλεϊ" Γιώργο Καραμπέτσο διανύσαμε πολύ δρόμο από το 2016 και οφείλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια για να μιλάμε στο άμεσο μέλλον μόνο για αγωνιστικές επιδόσεις».

Ο κ. Παντελής Βλάχος, με καταγωγή από την Θήβα, γεννήθηκε το 1970 στην Θεσσαλονίκη και η οικογένεια του κατοικεί μόνιμα στην πόλη μας από το 1971.

Ασχολήθηκε με την Ελληνορωμαϊκή Πάλη, όπου ως αθλητής του συλλόγου ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας.

Πρωτοασχολήθηκε ενεργά με τα διοικητικά του τμήματος Βόλεϊ του Αιγάλεω, καταλαμβάνοντας το πόστο του Εφόρου Βόλεϊ την περίοδο 1991-1992.

Τα τελευταία 11 χρόνια, ηγείται ως Πρόεδρος ολόκληρου του τμήματος Βόλεϊ του Αιγάλεω ΑΟ, έχοντας να παρουσιάσει ένα τεράστιο και συνάμα επιτυχημένο αθλητικό έργο, καθώς σε συνεργασία με την σύζυγο του, Αρχιπροπονήτρια του συλλόγου, κ. Αγγελική Αντωνιάδη, ανέπτυξαν όσο δεν πάει (ρητορική η έκφραση… μάλλον πάει και άλλο με τον Παντελή Βλάχο στην Προεδρία), τα τμήματα υποδομών και το επίσημο γυναικείο τμήμα, καταγράφοντας επιτυχίες και διακρίσεις, κάνοντας ξακουστή και σεβαστή την ομάδα της πόλης μας.

 

DDOKARX