final-four-korasidwn-aponomh

 

ΤO ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

Οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μας άγγιξαν την μέγιστη διάκριση!! Κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!! Οι κόποι της χρονιάς δεν πήγαν χαμένοι!!! Η διάθεση της ομάδα μας για μεγάλες ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ φάνηκαν στους Προκριματικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ την πρώτη θέση στον όμιλο της!! Δεν ήταν εύκολο να αποκλείσεις την ομάδα της ΑΕΚ που στο ρόστερ της είχε αθλήτριες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Α1 και είχαν άλλες εμπειρίες απο τις δικές μας αθλήτριες και όμως τα ΜΩΡΑ του CITY δεν μπόρεσε να τα σταματήσει ΚΑΝΕΝΑΣ!!

Μετά απο μια εβδομάδα τo προπονητικό team,οι αθλήτριες μας,η έφορος μας,οι τρελαμένοι γονείς ετοίμασαν βαλίτσες για την ΚΑΡΔΙΤΣΑ!! Η προπονήτρια μας ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ και η συνεργάτιδα της ΕΦΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ένα είχαν στο μυαλό τους ότι αυτά τα κορίτσια θα έγραφαν ιστορία στο σύλλογο!!

Το ταξίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις!! Το πούλμαν γεμάτο υπέροχες φατσούλες απο τις αθλήτριες των δυο Αθηναϊκών ομάδων που πέρασαν στο final four ΑΙΓΑΛΕΩ και ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!!
Οι δυο ομάδες έγιναν ένα και το τετράωρο ταξίδι ήταν απολαυστικό!!
Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά!! Σε όλα τα παιχνίδια μπήκαν με περίσσεια ψυχή και πάθος για τη ΝΙΚΗ! Η επιτυχία συνέβει πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας απο την ίδρυση του!!

 

final-four-korasidwn-aponomh-2

 

Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ του θεσμού αντιμετώπισε στα ίσα τις πιο έμπειρες ομάδες που συμμετείχαν στο θεσμό!!Απο τα προκριματικά όλοι καμάρωναν την ομαδάρα μας και μας έδιναν ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ! !Όλες ήταν υπέροχες!!Μέσα απο αυτά τα παιδιά είχαμε και μια προσωπική διάκριση της ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ που βραβεύτηκε ως καλύτερη πασαδόρος!!! Της ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ τα καλύτερα όπως και σε όλη την ομάδα που η καθεμία έδειξε την αξία της μέσα στο γήπεδο !!
Τέλος θα ήθελα να κάνουμε μια αναφορά στους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ φιλάθλους μας που ακολουθούν την ομάδα μας παντού και βέβαια σε όλους τους γονείς των παιδιών που ακολούθησαν τα παιδιά τους και στις δυο αποστολές με προσωπικά τους έξοδα!!

 

volley egaleo


Ευχόμαστε στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μας να είναι γερές!! Καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις τους και να μας κάνουν πάντα περήφανους!!θα θέλαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ όλους τους παράγοντες που ήταν κοντά στην ομάδα μας!!Την προπονήτρια μας Αγγελική Αντωνιάδου μαζί με την ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ της Έφη Ιωάννου που έχτισαν βήμα βήμα αυτή την υπέροχη ομάδα!Την έφορο μας Τασούλα Βλάχου που ήταν όλη την χρονιά δίπλα στα παιδιά !Την στατιστικολόγο μας Ζωή Σουρτζή που δεν έχασε κανένα παιχνίδι όπως βέβαια τους κύριους Παντελή Βλάχο ,Γιώργο Κομποροζο , Θοδωρή Αναστασιαδη και Γιάννη Κουλόπουλο που όλη την χρονιά ήταν δίπλα στην ομάδα σε ότι και αν χρειάστηκαν!!!