arxiki volley

 

 

ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY!

 

Τα κορίτσια του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ στο volley γέμισαν με περηφάνια την ΠΟΛΗ μας!! Ο λόγος για την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ και ΕΛΕΝΑ ΜΙΛΕΝΤΙΓΙΕΒΙΤΣ!!

Άξιες αθλήτριες με ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ χαρακτήρα τα κορίτσια από το ΑΙΓΑΛΕΩ!!
Μετά  την πολύ πετυχημένη συμμετοχή τους το καλοκαίρι το 2014 στους  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ αγώνες με τα χρώματα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και τις πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους άλλη μια επιτυχία ήρθε να συμπληρώσει το βιογραφικό τους! Ο ομοσπονδιακός προπονητής κύριος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ κάλεσε τα κορίτσια μας στα προκριματικά του ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ που θα διεξαχθούν στο Μαυροβούνιο  8 με 11 Ιανουαρίου 2015 !!
Οι αθλήτριες του ΑΙΓΑΛΕΩ από 22/12 έχουν ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα εν όψει της προετοιμασίας!!

volley 2
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Βλάχου και η  Έλενα Μιλεντίγιεβιτς είναι οι μόνες αθλήτριες απο την ένωση της ΕΣΠΕΔΑ και αντιπροσωπεύουν ΕΠΑΞΙΑ την ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ !!
Είναι ΤΙΜΗ για την ΠΟΛΗ μας που 2 Αιγαλεώτισσες φορούν το ΕΘΝΟΣΗΜΟ και αντιπροσωπεύουν την ΠΑΤΡΙΔΑ τους σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις στην ιστορία του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ volley που δεν έχει ξανά γίνει ποτέ τα προηγούμενα χρόνια εκτός από την συμμετοχή της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΙΚΑΣ στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στην ΤΟΥΡΚΙΑ!!
Ακόμα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα κορίτσια με τις επιτυχίες τους αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ με την προπονήτρια ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ και την βοηθό της ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΦΗ! Δεν είναι τυχαίο που από το 2009 που έχει αναλάβει η coach ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ η ομάδα της ΠΟΛΗ μας έχει ΑΝΟΔΙΚΗ πορεία με κατακτήσεις ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ και επιλογές παιδιών στις ΕΘΝΙΚΕΣ ομάδες!!

volley 4
Εκτός από τις παίχτριες Κατερίνα και Έλενα ένα νέο αστέρι γεννιέται και αυτό από τα σπλάχνα του ΑΙΓΑΛΕΩ! Το όνομα της ΜΙΡΕΛΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ αδερφή του επίσης επιτυχημένου μπασκετμπολίστα ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ!
Η Μιρέλλα μας επιλέχθηκε απο τον ομοσπονδιακό προπονητή κύριο ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΝΤΑ για την προετοιμασία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που θα πραγματοποιηθεί στο ΚΙΛΚΙΣ στις 26 με 30/12 .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις αθλήτριες του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ!!!
Τους ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ να έχουν πάνω απ ' όλα ΥΓΕΙΑ ,ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ και να ΦΕΡΟΥΝ στην ΠΟΛΗ μας ΜΕΓΑΛΕΣ επιτυχίες!!!

 

volley 5

 

 

volley 3