…ΣΗΚΩΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΡΑΝΟ

DFDARX

 

 

Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΓΣ Αργυρούπολης γνώρισε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, σε παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2021 στο γήπεδο Αργυρούπολης Β΄.

Ένα αποτέλεσμα, που σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, δεν αντικατοπτρίζει την γενική εικόνα που είχε η ομάδα της πόλης μας σε αυτό το ματς της πρεμιέρας, καθώς οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη, έπαιξαν καλά και το λιγότερο, που θα έπρεπε να αποσπάσουν, ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας.

Μία φάση στο 23΄ της συνάντησης, ίσως έπαιξε καθοριστικό ρόλο, στην έκβαση του αγώνα, καθώς από εκείνο το σημείο και για τα επόμενα περίπου 70΄ του ματς, η ΑΠΕ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζώρτζη (δεξιά στην κεντρική φώτο) από τον διαιτητή Μαράνο (αριστερά στην κεντρική φώτο).

Έπειτα από ένα βολέ του τερματοφύλακα Παγούδη του ΓΣ Αργυρούπολης, που έφτασε κοντά και πριν την μεγάλη περιοχή της ΑΠΕ, και ενώ η μπάλα δεν είχε ακουμπήσει το έδαφος, ο Τζώρτζης της ΑΠΕ και επιτιθέμενος των γηπεδούχων, ήρθαν σε επαφή (μπερδεύτηκαν / συγκρούστηκαν) διεκδικώντας την μπάλα.

Αρχικά ο διαιτητής Μαράνος υπέδειξε πέναλτι, αλλά με παρέμβαση του επόπτη προς τον ρέφερι, του υπέδειξε ότι η επαφή των δύο παικτών έγινε εκτός μεγάλης περιοχής. Ακολούθως, προς έκπληξη όλων, ο διαιτητής απέβαλλε τον Τζώρτζη της Αγίας Ελεούσας, γεγονός που προκάλεσε τα έντονα παράπονα από την ομάδα της ΑΠΕ, που υποστηρίζει ότι η μπάλα διεκδικούταν και από τους δύο παίκτες, ενώ η επαφή δεν ήταν σκόπιμη από πλευράς του νεαρού μπακ των «κυανόλευκων». Άρα μία μιλάμε για μία ελεγχόμενη φάση, όπου, όμως, άφησε την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας για 70΄ με 10 παίκτες.

Έως εκείνο το σημείο η Αγία Ελεούσα είχε μπει πολύ καλά στο γήπεδο, δεν είχε αφήσει πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους, και έδειχνε ότι ελέγχει το ματς. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ΑΠΕ δεν κινδύνευσε στο υπόλοιπο του α΄ ημιχρόνου, ενώ μάλιστα, και στο β΄ ημίχρονο μπήκε εξίσου δυνατά και είχε μία πολύ καλή στιγμή με σουτ του Γιαννόπουλου στο 59΄.

Στο 77΄ έπειτα από κόρνερ των γηπεδούχων, υπήρξε στιγμιαία αδράνεια στην αμυντική διάταξη κατά την στημένη φάση, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον Γκρεβτσίδη με κεφαλιά να πετύχει το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ο Μαράνος με βοηθούς τους Αραβίδη και Μαρκαντωνάτο.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Γιαννίκος (64΄ Κοκκινέλης), Γοργάκης, Γεωργακάς, Ασημάκης (46΄ Τσάκαλος), Κωστάκης, Λεβέντης, Ζυγούρης (46΄ Προμπονάς), Γκρεβτσίδης, Χρήστου (85΄ Κωστόπουλος), Δρακοντίδης.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώρτζης, Μπάκας Αλ., Μπίκος, Γολίδης, Μπάκας Π. (62΄ Τσαγκάρης), Κατσικανταής, Μαθιούδης (26΄ Παυλάκος), Παναγιωτόπουλος (77΄ Μπρούσος), Γιαννόπουλος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Χολαργός – Άτταλος 0-0, Πετράλωνα – Αθηναϊκός 1-6, Σούρμενα – Αστέρας Ζωγράφου 2-0, ΓΣ Αργυρούπολης – Αγία Ελεούσα 1-0, Νέα Ιωνία – Βριλήσσια 2-1 / Ρεπό το Ηράκλειο

 

 

monotabMEG