Η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ» ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ

 

 

ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΤΟ 1988!

 

HXARX

 

 

 

Έχει κυκλοφορήσει πριν κάποια χρόνια η φωτογραφία, που σας παραθέτουμε σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου 2020, απλώς λόγω… Κορωνοϊού είχαμε τον χρόνο να την περιεργαστούμε περισσότερο και να γράψουμε κάτι περαιτέρω για να την… «επανακυκλοφορήσουμε».

 

Για ορισμένες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Τύπου το 1988, η ομάδα ποδοσφαίρου της εφημερίδας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ», είχε χρησιμοποιήσει ως γηπεδούχος την έδρα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τα Ριμινίτικα στην Αγία Βαρβάρα.

 

Μάλιστα, πάρα πολλές ήταν οι ποδοσφαιρικές «πατρικές» συμβουλές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα της «ΗΧΟΥΣ», από τον αξέχαστο βετεράνο παίκτη του Αιγάλεω (τότε προπονητή της ΑΠΕ) Ζαχαρία Λυκουρίνο, ο οποίος είχε τον ρόλο του οικοδεσπότη στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας προς τα μέλη της εφημερίδας, μιας και συνδεόταν με στενή φιλία με τον αείμνηστο Εκδότη του ιστορικού εντύπου Κλεομένη Γεωργαλά.

 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 1988, όπου η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ» είχε ηττηθεί από τις «24 ΩΡΕΣ» με σκορ 4-1.

 

Φωτογράφος, ο αείμνηστος συμπολίτης μας, Νίκος Ρούσσος.

 

Ακολουθεί η φωτογραφία σε μεγαλύτερη διάσταση και τα ονόματα όλων όσοι αποθανατίζονται.

 

 

AHXOK

 

ΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ (από αριστερά): Παϊπέτης, Κωνσταντινίδης, Βακαλόπουλος, Κρομμύδας, Σαρρής, Παπαϊωάννου, Τσουμπός, Αλεξόπουλος.

 

ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΑ (από αριστερά): Μπατής, Μελίσσης, Γουρνάς, Κατσούφης, Γεωργαλάς, Νάτσος.

 

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΡΝΑΣ

YESSNEW