ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΚΛΗ

GOUBOU

 

 

 

 

Από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας της Αγίας Ελεούσας, ο Γιάννης Μπούκλης (δεξιά φώτο), και αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά έπειτα από την απώλεια του πατέρα του Παναγιώτη, οι πιστοί του φίλοι από τον «κυανόλευκο» σύλλογο, βρίσκονται στο πλευρό του.

Μέσω της εφημερίδας μας ο ιστορικός παράγοντας της ΑΠΕ κ. Μιχάλης Γούναρης (φώτο αριστερά), εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς τον φίλο του Γιάννη και τους οικείους του για τον χαμό του αγαπημένο τους προσώπου.

Επίσης, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το Δ.Σ., το ποδοσφαιρικό τμήμα και το προπονητικό τιμ στέλνουν τα πιο βαθιά τους συλλυπητήρια στο μέλος του Συμβουλίου αλλά και φανατικό φίλο της ομάδας μας Γιάννη Μπούκλη για τον θάνατο του πατέρα του. Άπαντες είμαστε στο πλευρό τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του σε μια τόσο δύσκολη στιγμή! Γιάννη, γερά!».

Η νεκρώσιμος ακολουθία, θα ψαλεί, στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2020, στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία, στην Αγία Βαρβάρα.

 

 

MAMOK