ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»

ΑΠΟ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

aplixok

 

 

 

Με δεκάδες κουτιά γλυκισμάτων έφτασε φορτωμένος στο γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ του Χαϊδαρίου, εκεί όπου η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα το πρωί της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2019 υποδέχθηκε τον Άγιο Δημήτριο για την 14η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΑ, ο ιστορικός παράγοντας του σωματείου κ. Μιχάλης Γούναρης (δεξιά στην κεντρική φώτο)!

Κουτιά με γλυκίσματα (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κ.α), τα οποία προοριζόντουσαν για όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα των ημερών!

Δεν ήταν ο Αη Βασίλης από… την Καισαρεία, αλλά ο αγαπητός συμπολίτης μας Γιώργος Κουφόπουλος (αριστερά στην κεντρική φώτο) από την Αγία Βαρβάρα, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του Αρτοζαχαροπλαστείου – catering «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», και παντοτινός φίλος – όπως και χορηγός – της ΑΠΕ.

Ο Γιώργος Κουφόπουλος με μία ακόμη ευγενή κίνηση αβροφροσύνης, θέλησε να κάνει πιο γλυκά τα Χριστούγεννα παικτών, προπονητών και μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, στέλνοντας όλα αυτά τα περίφημα γλυκίσματα και λέγοντας με τον δικό του τρόπο το ανθρώπινο ευχαριστώ για τις προσπάθειες τους, όπως και τις ευχές του σε όλη την αθλητική οικογένεια της Αγίας Ελεούσας για καλές γιορτές και καλή χρονιά.

Μέσω της εφημερίδας μας ο ιστορικός παράγοντας της ομάδας κ. Μιχάλης Γούναρης, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους όλων των μελών του ΔΣ, ευχαριστούν τον κ. Κουφόπουλο, που αποδεικνύει συνέχεια και έμπρακτα, ότι στηρίζει την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!

 

 

 

LIXK