ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΡΔΑΡΑ

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (30 ΦΩΤΟ)!

 

KARDARX

 

 

 

Την προηγούμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, το αγωνιστικό σύνολο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αφού διασκέδασε μέχρι… τελικής πτώσεως στην χοροεσπερίδα της ομάδας, πήγε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στο γήπεδο Οριζομύλων και υπέταξε με 3-1 τον Άγιο Θωμά για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Και επειδή η… συνταγή έπιασε (και εν μέσω βέβαια χριστουγεννιάτικης περιόδου), ο διακεκριμένος παράγοντας της ομάδας και επιτυχημένος επιχειρηματίας (ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ) κ. Αλέκος Καρδαράς, το βράδυ της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019, με πρωτοβουλία του ακολούθησε το ίδιο… τέμπο προετοιμασίας, καλώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και κερνώντας ποτό τους παίκτες (στο διαχρονικό και εξαιρετικό DOM café – wine bar του Κώστα Ζαφείρη) ενόψει της εντός έδρας δυνατής – 14ης - αγωνιστικής με τον Άγιο Δημήτριο την προσεχή Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» του Χαϊδαρίου.

Παράγοντας, που πιστεύει, ότι μια ομάδα ξεκινά από τις καλές διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των μελών της, αλλά και άνθρωπος που στηρίζει ποικιλοτρόπως της ΑΠΕ, ο συμπολίτης μας Αλέκος Καρδαράς είχε την ευκαιρία εν μέσω χαλαρού ποτού, να συνομιλήσει με παίκτες, τεχνικό τιμ και παράγοντες του σωματείου, επιβεβαιώνοντας ότι όλα βαίνουν καλά εντός και εκτός!

Ήταν ένα απαραίτητο διάλειμμα για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία με σοβαρότητα, ηθικό και το ανάλογο πάθος θα υποδεχθεί τον Άγιο Δημήτριο στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο προπονητής Τάκης Γιαννόπουλος, ο Αλέκος Καρδαράς και ο Αντιπρόεδρος και βετεράνος παίκτης της ΑΠΕ, Γιώργος Μπίκος.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από την όμορφη βραδιά.

 

 

 

MONOTKAR

 

 

 

DK1

 

 

 

DK2

 

 

DK3

 

DK4

 

 

DK5

 

 

DK6

 

 

DK7A

 

 

DK8

 

 

DK9

 

 

MONOTKAR

 

 

DK10

 

 

DK11

 

 

DK12

 

 

DK13

 

 

DK14

 

 

DK15

 

 

DK16

 

 

DK17

 

 

DK18

 

 

MONOTKAR

 

 

 

DK19

 

 

DK20

 

 

DK21OK

 

 

DK22

 

 

DK23

 

 

DK24

 

 

DK25

 

 

DK26

 

 

DK27

 

 

DK28

 

 

MONOTKAR