Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΣΚΑΤ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΕΩΤΣΑΚΟ

LEMOUSK

 

 

Μέσω της εφημερίδας μας, ο συμπολίτης μας Αιγαλιώτης, Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Δυτικής Αττικής (Σχολές Οδήγησης), κ. Αντώνης Μουσκάτ (αριστερά στην κεντρική φώτο), αναφέρθηκε στα τελευταία δεδομένα που αφορούν τον κλάδο του, σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα μαθήματα και τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών, όπου εξήρε τον ρόλο του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, κ. Ανδρέα Λεωτσάκου (μεσαία φώτο).

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Λεωτσάκος, ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, είχε συνεχείς συναντήσεις με το ΔΣ του σωματείου, προκειμένου να δοθούν λύσεις, για έναν τομέα, που τα τελευταία τρία (3) χρόνια δέχθηκε ισχυρά πλήγματα. Πόσω δε μάλλον, μετά την περίοδο του λοκ-ντάουν.

Με αφορμή την επανεκκίνηση της διαδικασίας εξέτασης υποψήφιων οδηγών και τις πρωτοβουλίες του κ. Λεωτσάκου, ο κ. Μουσκάτ επεσήμανε:

«Θα ήθελα και προσωπικά, πιστεύω ότι εκφράζω την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ σύμφωνα με την άποψη μου, να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, ο οποίος όλο αυτό το τελευταίο διάστημα, μετά την άρση του λοκ-ντάουν, συνεργάστηκε και συνεργάζεται συνεχώς μαζί μας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, αποδεικνύει ότι συμμερίζεται τα εύλογα αιτήματα μας, και βοηθάει προκειμένου να ξεπερασθούν αντικειμενικές δυσκολίες. Με πρωτοβουλία του, έδειξε την συμπαράσταση του, και λύθηκε εν μέρει η διαμορφωθείσα κατάσταση σχετικά με την παρουσία – συμμετοχή, περισσότερων, υποψηφίων οδηγών στα θεωρητικά μαθήματα στις αίθουσες της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Δυτικής Αθήνας. Μας έδωσε ανάσα, κινούμενοι όλοι στα πλαίσια της λογικής, τηρώντας όλοι μας τα αυστηρά μέτρα προστασίας.

Επίσης, πάρα πολύ συνέβαλλε και αυτός, στο να διενεργούνται, και κατά τις Κυριακές, μέχρι και τον μήνα Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, οι θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών.

Επειδή αναγνωρίζουμε την όποια αξιόλογη, δίκαιη, προσπάθεια και βοήθεια, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και προσωπικά».

* Στην δεξιά φώτο, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών και Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Νίκος Γρέντζελος.

 

* Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας μας «ΑΙΓΑΛΕΩ Η Πόλη μας», την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021.

 

 

MOUSKX