ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

 

 

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2020-2021

 

AETARX

 

 

Για το απόγευμα (στις 6) της Δευτέρας 10 Αυγούστου 2020 στο ΔΑΚ Κορυδαλλού ορίστηκε το πρώτο ραντεβού του Αετού Κορυδαλλού για την σεζόν 2020-2021, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά.

 

Ο Τάκης Αγγελάκης (φώτο αριστερά), ο Κορυδαλλιώτης προπονητής, θα είναι και τη νέα σεζόν 2020-2021στην Α΄ Πειραιά, ο άνθρωπος που θα καθίσει στον πάγκο του Αετού Κορυδαλλού, έπειτα από την συμφωνία ανανέωσης με την διοίκηση του σωματείου υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Μπούγα.

 

Γνωστός για την προπονητική επάρκεια του, την εμπειρία του και την εργατικότητα του, ο Τάκης Αγγελάκης, κρίθηκε ως ο πιο κατάλληλος για να οδηγήσει τεχνικά και τη νέα σεζόν τον σύλλογο.

 

Ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός, που υπό την ευθύνη του την σεζόν (2019-2020) που ολοκληρώθηκε ο Αετός κατέλαβε την 4η θέση στον 1ο όμιλο της Α΄ Πειραιά με 34 βαθμούς σε 20 αγώνες έχοντας 9 νίκες, 7 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 32-18, έχει περάσει ακόμη από τους πάγκους του Αμπελακιακού (πρωταθλητής το 2018 και στην Γ΄ Εθνική το 2019), της Αίγινας, της Ελλάς Ποντίων, της ΑΕ Σαλαμίνας, του Περάματος, του Κερατσινίου (Δ΄ Εθνική), της Προοδευτικής (Δ΄ Εθνική) και του Ελπιδοφόρου / Κηφισιά (Δ΄ Εθνική).

 

Άμεσος συνεργάτης – γυμναστής του Τάκη Αγγελάκη στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο ικανότατος Γιάννης Δάγλαρτζης, ο οποίος ξεχωρίζει για τον σύγχρονο τρόπο εκγύμνασης των ποδοσφαιρικών ομάδων που έχει αναλάβει (δεξιά φώτο).

 

Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού θα ανακοινώσει τις προσθήκες 3-4 έμπειρων παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ το οποίο αποτελείται από παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΑΕΤΟΥ.



FOINIK