Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ

 

ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥΤΑΝΤΗ

 

AGIOUF

 

 

Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος, μπορεί να μην... πετάξει και από την χαρά του που δημοσιοποιούμε το θέμα, αλλά θαρρώντας ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να αναδεικνύονται (και ειδικά για περιπτώσεις που αφορούν τα προάστια μας), πήραμε την πρωτοβουλία και γράφουμε για την έμπρακτη συνεισφορά του Γιάννη Αγιουτάντη (κεντρική φώτο) και των γιων του, Μιχάλη (αριστερά) και Δημήτρη (δεξιά), στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μας, έπειτα από τις φονικές πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
Χωρίς πολλά – πολλά, η εταιρεία του Γιάννη Αγιουτάντη (RefeerContainerGreece), έστειλε αμέσως (και δωρεάν εννοείται) ένα ψυγείο κοντέϊνερ στην περιοχή της Ραφήνας, προκειμένου εκεί, οι υπάρχουσες δομές που υφίστανται, να το χρησιμοποιήσουν αποθηκεύοντας και διατηρώντας τρόφιμα και νερά, που διατίθενται στους κάτοικους της περιοχής.
Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τον Νικαιώτη (με καταγωγή από την Κύθνο) επιτυχημένο  και αυτοδημιούργητο επιχειρηματία από το ξεχωριστό και φωτεινό πέρασμα του στην Προεδρία του ποδοσφαιρικού σωματείου ΑΟ Κορυδαλλός. Και όλοι έχουμε να λέμε για την ανθρωπιά του και το ήθος του, στοιχεία τα οποία, ο Γιάννης Αγιουτάντης «κουβαλάει» από τις ρίζες του, έχοντας γνωρίσει και ο ίδιος τις ατυχίες της ζωής, από πάρα πολύ μικρός. «Χτυπήματα» της μοίρας, που, όμως, τον έκαναν να αγαπήσει ακόμη περισσότερο τον συνάνθρωπο του και στα καλά, αλλά ειδικά στα δύσκολα, και να είναι πάντα όπου χρειάζεται ως φάρος αγάπης! Και πάντα μαχητής. Χαρακτηριστικά, που πέρασαν στον Μιχάλη και τον Δημήτρη, κάνοντας τον Γιάννη Αγιουτάντη να είναι υπερήφανος για τα δύο του παιδιά και ενεργούς πολίτες αυτής της χώρας.
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο για τον υπέροχο άνθρωπο,  Γιάννη Αγιουτάντη.

 

 

AGFA