ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

TEAMKOR

 

 

Πανέτοιμος αγωνιστικά και με δυνατή ψυχολογία για τα μπαράζ παραμονής στην Α΄ Πειραιά, που ξεκινούν αύριο, είναι ο ΑΟ Κορυδαλλός. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας ολοκλήρωσε χθες – Παρασκευή - το απόγευμα την προετοιμασία της για τον αυριανό (Κυριακή 8 Μαϊου) πρώτο αγώνα μπαράζ με την ΑΕ Νίκαια, συνάντηση η οποία θα γίνει στο γήπεδο Ρέντη, θα ξεκινήσει στις 17.30 (5.30 μ.μ.) και θα τον διευθύνει ο διαιτητής Κουβέλης με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο, Θεολογίτη, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Δαούτης. Αρχικά να σημειώσουμε ότι είχε οριστεί να σφυρίξει το παιχνίδι ο διαιτητής Ιωαννίδης, αλλά επειδή ορίστηκε από την ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα Γ΄ Εθνικής μεταξύ Κανάρη Χίου – Παναρκαδικός, τελικά την θέση του πήρε ο Κουβέλης.
Ο Κουβέλης έχει σφυρίξει κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο μία (1) φορά τον ΑΟ Κορυδαλλός και συγκεκριμένα στην εκτός έδρας ήττα του σωματείου της πόλης μας στην Αίγινα κατά την 9η αγωνιστική με 2-0. Την ΑΕ Νίκαια ο Κουβέλης την έχει σφυρίξει δύο (2) φορές και πιο συγκεκριμένα κατά την εντός έδρας νίκη της (1-0) την 24η αγωνιστική με την Δραπετσώνα, όπως και στην εντός έδρας ήττα της την 29η αγωνιστική με 0-10 από την Προοδευτική.
Τις δύο φορές που συναντήθηκε φέτος ο ΑΟ Κορυδαλλός με την ΑΕ Νίκαια, κατά τον α΄ γύρο την 15η αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Νικαιώτικη ομάδα με 1-0, ενώ στο παιχνίδι του β΄ γύρου την 30η αγωνιστική ο ΑΟ Κορυδαλλός ήρθε ισόπαλος εντός έδρας με 1-1. Μάλλον ήρθε η 3η και φαρμακερή, η ώρα για τη νίκη για τον ΑΟ Κορυδαλλός.
Όσο αφορά, όμως, την τελική βαθμολογία ο ΑΟ Κορυδαλλός ήρθε 11ος με 35 βαθμούς σε 30 αγώνες έχοντας 10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 15 ήττες και σύνολο τερμάτων 37-44, ενώ η ΑΕ Νίκαια ολοκλήρωσε την σεζόν της στην 13η θέση με 24 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 6 ισοπαλίες, 18 ήττες και τέρματα 23-63.
Έπειτα από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΑΟ Κορυδαλλός σε αυτό το μίνι γκρουπ των μπαράζ μπαίνει πρωτοπόρος στην βαθμολογία για αυτούς τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα ο ΑΟ Κορυδαλλός έχει 3 βαθμούς, ο Άρης Αμφιάλης 2, η ΑΕ Νίκαια 2 και η Δραπετσώνα ξεκινάει από το μηδέν (0). Από τους τέσσερις υποβιβάζεται ο τελευταίος, ενώ ανάλογα με τις ομάδες του Πειραιά (Προοδευτική, Αετός Κορυδαλλού) που παίζουν μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική ή, από αυτές που θα πέσουν από την Γ΄, ίσως πέσει και ο επόμενος (μακρινό σενάριο αυτό)!
Ο ΑΟ Κορυδαλλός παίζει αύριο με την ΑΕ Νίκαια, ακολουθεί παιχνίδι με τον Άρη Αμφιάλης και τελευταίο ματς είναι εναντίον της Δραπετσώνας.
Ο προπονητής του ΑΟ Κορυδαλλός κ. Σίμος Καραγιαννίδης έχει όλους τους παίκτες, ετοιμοπόλεμους και πανέτοιμους στην διάθεση του, ενώ επαναλαμβάνουμε ότι η ομάδα της πόλης μας μπαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στα μπαράζ και έτοιμη για να ξεκαθαρίσει αμέσως την κατάσταση, καθώς από την γενική εικόνα όλης της χρονιάς, υπάρχουν ευτυχώς και ουδέτεροι που πιστεύουν ότι ο ιστορικός σύλλογος – εφόσον δεν υπήρχαν συγκυρίες – δεν θα έπρεπε να είχε μπλέξει κάν με αυτήν την διαδικασία των μπαράζ. Εν πάση περιπτώσει ο ΑΟ Κορυδαλλός θα μπει σε αυτή την διοργάνωση για να τελειώσει έστω και έτσι επιτυχημένα την αγωνιστική περίοδο.

 

KARAGIAN

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ κ. ΣΙΜΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ


Αύριο Κυριακή, τεχνική ηγεσία, όλοι οι παίκτες, συνοδοί από την διοίκηση, έχουν ραντεβού νωρίς και λίγο πριν το παιχνίδι ο προπονητής Σίμος Καραγιαννίδης θα επιλέξει την 18μελή αποστολή. Δίπλα στην ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου και αναμορφωτής του ΑΟ Κορυδαλλός κ. Γιάννης Αγιουτάντης για να δει αυτός, οι υγιείς φίλοι της ομάδας και όλοι οι πειραιώτες φίλαθλοι, τις απαντήσεις που θα δοθούν στο γήπεδο.
Μια γροθιά ο ΑΟ Κορυδαλλός για αυτή την τελευταία στροφή. Πάμε γερά…!!!

 

AGIOUNEW

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΟΥΤΑΝΤΗΣ