ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΣΤΟ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗ

ΣΕ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΟΥΚΗ

apex

 

 

Ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης με πρωτοβουλία της Stoiximan παρέδωσε απινιδωτές σε ερασιτεχνικά σωματεία της Αθήνας. Με αυτή την κίνηση δίνεται η δυνατότητα στα αθλητικά σωματεία να έχουν την υποστήριξη για να μπορούν να σωθούν συνάνθρωποί μας.

Η πρωτοβουλία της Stoiximan αποδεικνύει ότι σε συνδυασμό με την κρατική πρωτοβουλία μπορεί να δοθεί στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Στον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Αιγάλεω Α. Ο. κ. Αντώνη Τιρτιράκη και τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 κ. Γιώργο Μαργαρώνη τον απινιδωτή παρέδωσε, ο Σύμβουλος του Υπουργού κ. Νίκος Γιαννακόπουλος, ενώ στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο εντεταλμένος Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ κ. Μπάμπης Καούκης, πολιτευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Αιγάλεω Α.Ο., κ. Αντώνης Τιρτιράκης, επεσήμανε:

«Η μεγάλη εταιρεία Stoiximan αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των τοπικών κοινωνιών, συμβάλλει με αυτή της την σημαντική πρωτοβουλία στην υποστηρικτική πολιτική, που πρέπει να έχουν τα αθλητικά σωματεία, ενώ αξιέπαινη είναι η συνεισφορά του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη, προς αυτή την κατεύθυνση.

Εν προκειμένω, θα ήθελα να σημειώσω την σημαντική παρέμβαση, προκειμένου να έρθει στην κατοχή του συλλόγου μας ο απινιδωτής, του δραστήριου κατοίκου της Δυτικής Αθήνας, κ. Μπάμπη Καούκη, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ο Μπάμπης Καούκης, που πολιτεύεται στην Δυτική Αθήνα, εδώ και αρκετά χρόνια, συνεχώς, είναι κοντά στις τοπικές κοινωνίες των δυτικών συνοικιών, ενώ μάλιστα, για όσους δεν γνωρίζουν, έχει ξεκινήσει την διαδρομή του από την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου, συμβάλλοντας και αυτός, στον αγώνα που δίνουμε σε τούτα εδώ τα μέρη, για να γίνει η καθημερινότητα των προαστίων μας καλύτερη».

 

 

apmess

Στις άνωθεν φώτο: Στο αριστερό πλάνο, οι κ.κ. Μπάμπης Καούκης, Αντώνης Τιρτιράκης και στο δεξί πλάνο, από αριστερά: ο Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας κ. Νίκος Γιαννακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της “ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931” κ. Γιώργος Μαργαρώνης, ο Πρόεδρος του “ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.” κ. Αντώνης Τιρτιράκης, και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης) κ. Μπάμπης Καούκης.

 

 

RAKOK