…ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΕΙ Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ…

PAEIREM

 

 

Σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 13η αγωνιστική του Νοτίου (Β΄) Ομίλου της SUPER LEAGUE 2, το Αιγάλεω νίκησε (1-0) στο γήπεδο Ασπροπύργου τον γηπεδούχο ΠΑΟ Β, σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου 2022.

Μετά τον αγώνα η ΠΑΕ Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση, όπου εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του Τζαμουτζαντώνη (Χίου) και των συνεργατών του, καταθέτοντας,... ήρεμα, και ένα εύλογο ερώτημα, προς τους αρμοδίους που ορίζουν διαιτητές και επόπτες, σχετικά με τον επόπτη Αραβίδη, ο οποίος, τυγχάνει, αδελφός ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα του Νοτίου Ομίλου της SUPER LEAGUE 2.

Μικρά γράμματα, φαίνεται, για την επιτροπή που ορίζει… Και μετά λέμε, γιατί σε αυτή την χώρα γινόμαστε καχύποπτοι… Βρε ούτε τα προσχήματα…

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, αναφέρει:

«Στον Ασπρόπυργο το Αιγάλεω φρόντισε να μείνει όρθιο κερδίζοντας και την διαιτησία που σε έναν ακόμη αγώνα ήταν το λιγότερο επικίνδυνη δοκιμάζοντας τις αντοχές και τα νεύρα όλων μας.

Οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των διαιτητών παραλίγο να μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε και να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα ακυρώνοντας έτσι και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας.

Έχουμε δει αρκετά φέτος και ελπίζουμε να είναι τα τελευταία. Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε και τώρα. Δεν θέλουμε τίποτα παραπάνω από το 50-50 και μια δίκαια διαιτησία που να σφυρίζει αυτά που βλέπει. Όχι αυτά που θέλει.

 

ΥΓ. Πραγματικά θα θέλαμε να μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα πως ένας επόπτης (Αραβίδης) μπορεί να αγωνίζεται στην κατηγορία όταν ο αδελφός του είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα ανταγωνιστική προς το Αιγάλεω και άλλων συλλόγων στον Β Όμιλο;».

 

Επίσης να σημειωθεί, έτσι για την ιστορία, ότι παρατηρητής διαιτησίας στο σημερινό ματς ήταν ο Κατσιδώνης από την Ρόδο, ο οποίος ήταν και στο ματς ΑΕΚ Β – Αιγάλεω (1-1) στις 19 Ιανουαρίου 2022. Θυμάστε. Όταν ο διαιτητής Ανδριανός από την Αχαϊα, στην φάση του 93΄, είχε «κλείσει» τα μάτια, στο φάουλ επιτιθέμενου παίκτη της ΑΕΚ προς αμυντικό του Σίτι, από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης για τους «κιτρινόμαυρους».

 

 

NECTΟΚ