ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟ «Ο ΝΙΚΟΣ»

ΑΡΩΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

KEBCITARX

 

 

Η ΠΑΕ Αιγάλεω είναι υπόθεση όλων των πολιτών και κατοίκων της πόλης μας, καθώς το ποδοσφαιρικό Αιγάλεω, είναι το πιο ξακουστό και ιστορικό αθλητικό τοπόσημο σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

Μια τέτοια υπόθεση λοιπόν, αφορά τον καθένα από εμάς, είτε αφορά τον απλό φίλαθλο, που θα πάρει την κάρτα διαρκείας, το εισιτήριο του εντός έδρας αγώνα, είτε τον επαγγελματία ή, επιχειρηματία αυτής της πόλης, που θα στηρίξει την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο η ΠΑΕ Αιγάλεω, τα τελευταία τρία (3) ειδικά χρόνια, προσπαθεί, ενεργεί και «χτίζει» σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με την τοπική κοινωνία του Αιγάλεω.

Ήδη αρκετές εταιρείες, που δείχνουν έμπρακτο κοινωνικό πρόσωπο, μετέχουν στα χορηγικά προγράμματα της ΠΑΕ Αιγάλεω, και μια από αυτές είναι και το ιστορικό, ξακουστό και φημισμένο, Κεμπαπτζίδικο «Ο ΝΙΚΟΣ» του Νίκου Πολυζώη, που εδρεύει στη πλατεία Δαβάκη του Αιγάλεω, λειτουργώντας εκεί από το μακρινό 1977.

Το Κεμπαπτζίδικο «Ο ΝΙΚΟΣ» είναι χορηγός της ΠΑΕ Αιγάλεω για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022 στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2, αλλά όπως διακρίνουμε και από τις φωτογραφίες, που σας παραθέτουμε, είναι και το απόλυτο στέκι απόλαυσης και γεύσης, για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρη Παλτόγλου, τον Πρόεδρο του Αιγάλεω ΑΟ Αντώνη Τιρτιράκη και στους συνεργάτες τους, οι οποίοι έχουν αδυναμία στα κεμπάπ, γιαουρτουλού, και τα άλλα εκλεκτά εδέσματα του Νίκου Πολυζώη.

Στις σχετικές φώτο, η κ. Ρόζα Πολυζώη, με τους κ.κ. Άρη Παλτόγλου, Αντώνη Τιρτιράκη και τα υπόλοιπα μέλη της γευστικής αποστολής του Σίτι, που επιλέγουν το Κεμπαπτζίδικο «Ο ΝΙΚΟΣ» για να δυναμώνουν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος!

 

* ΚΕΜΠΑΤΖΙΔΙΚΟ «Ο Νίκος» (Νίκος Πολυζώης): Πλατεία Δαβάκη 2, Αιγάλεω, 210 5903860

 

 

KEBMESS

 

 

KB3

 

 

KB2

 

KB1

 

 

KEBMESS