ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΣΕΛΕΒΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗΣ

arxcitxai

 

 

Ο Δημήτρης Σελεβεντάς και ο Φώτης Μονεμβασίτης, δύο νεαροί παίκτες, που για αρκετά χρόνια ανήκαν στις ακαδημίες του Αιγάλεω και έπαιξαν μαζί στο τμήμα Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω (πριν δύο σεζόν ήταν και πρωταθλητές του Νοτίου ομίλου της FOOTBALL LEAGUE στην αντίστοιχη διοργάνωση Νέων ΠΑΕ), συναντιούνται ξανά, καθώς ως δανεικοί από το Σίτι, θα αγωνίζονται πλέον με την φανέλα του φιλόδοξου ΑΟ Χαϊδαρίου για την σεζόν 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ. Εκεί μάλιστα θα έχουν προπονητή τον πρώην παίκτη της ΠΑΕ Αιγάλεω, Γιάννη Χλωρό, ο οποίος γνωρίζει καλά τις ικανότητες τους, και είχε δώσει το «πράσινο φως» για την απόκτηση τους.

Ο 19χρονος Δημήτρης Σελεβεντάς (αριστερά στην κεντρική φώτο), που έχει γεννηθεί στις 16 Μαρτίου 2002, παίζει έως αριστερό μπακ - χαφ, ενώ είναι φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΠΑΔΑ, όπως επίσης και Πρωταθλητής Ευρώπης στο Μπιλιάρδο (στυλ τρίσποντο) στην κατηγορία κάτω των 21.

Ο Φώτης Μονεμβασίτης (δεξιά στην κεντρική φώτο), που έχει γεννηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2002 και παίζει στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ντανιέλ Μπατίστα, εν συνεχεία ενσωματώθηκε στην Κ15 του Απόλλων Σμύρνης, ενώ τα τελευταία έτη αγωνίστηκε με την φανέλα του Σίτι στο τμήμα Νέων της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Τον περασμένο Μάρτιο, είχε δοθεί δανεικός από το Αιγάλεω στον Καραβά, ομάδα Γ΄ Εθνικής, όπου πήρε χρόνο συμμετοχής στο εθνικό πρωτάθλημα, ενώ πριν από λίγο χρονικό διάστημα έλυσε την συνεργασία του, επέστρεψε στο Σίτι, και πλέον είναι παίκτης του ΑΟ Χαϊδαρίου. Ο νεαρός παίκτης είναι φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά.

 

DDOKARX