…ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΠΙΡΜΠΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟ!

BARXS

 

 

Εντάξει, μπορεί να μπερδεύει λίγο ο τίτλος (να… «παραπλανεί» θα λέγαμε / … ποτέ μην λες ποτέ, βέβαια στην ζωή, και ειδικά στην πολιτική…), αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σημεία ταύτισης, για τους δύο συμπολίτες μας, επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων, τον πρώην Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Δημήτρη Μπίρμπα (αριστερά στην κεντρική φώτο) και τον υποψήφιο Δήμαρχο – στις εκλογές του 2019 - κ. Λάμπρο Σκλαβούνο (δεξιά στην κεντρική φώτο).

Και επειδή όλοι σε τούτη τη γη ζούμε, και δει στο Αιγάλεω, ένα στοιχείο ταύτισης, αν όχι για όλους, αλλά για την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης, είναι η ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγάλεω.

Σε διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, ενόψει της συμμετοχής της στην SUPER LEAGUE 2 για την σεζόν 2021-2022, και όσοι… πιστοί προσέρχονται!

Πιστοί λοιπόν προς το ποδοσφαιρικό Αιγάλεω, οι κ.κ. Δημήτρης Μπίρμπας, Λάμπρος Σκλαβούνος, επικεφαλείς των συνδυασμών «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ» και «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» αντίστοιχα, έπραξαν το «οπαδικό» καθήκον τους, συμμετέχοντας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δείχνοντας και αυτοί τον δρόμο για την στήριξη προς την γαλάζια ΠΑΕ της πόλης μας.

 

SPILNEW