ΟΚ ΑΠΟ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ 

 

 

ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

ΓΙΑ ΕΔΡΑ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

PALTHEOD

 

Η ομάδα του ΑΣ Σαντορίνης, που πριν λίγο χρονικό διάστημα, λόγω ανακατατάξεων στα εθνικά πρωταθλήματα βρέθηκε από την διοργάνωση της Γ΄ Εθνικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ψάχνει έδρα στο Νομό Αττικής, εν προκειμένω πέριξ της Αθήνας, προκειμένου να δώσει τα επίσημα παιχνίδια της για την σεζόν 2020-2021.

Αρχικά οι Σαντορινιοί είχαν σκεφθεί να μεταφέρουν την έδρα τους στη Νάξο, αλλά για πολλούς και διάφορους – τεχνικούς επί το πλείστον – λόγους, η περίπτωση αυτή εγκαταλείφθηκε.

Οι τελευταίες, λοιπόν, πληροφορίες, που αφορά την ανεύρεση έδρας στην Αθήνα, δείχνουν ότι όλοι οι δρόμοι… οδηγούν στο Αιγάλεω Σίτι!

Εδώ και λίγα 24ωρα, οι παράγοντες του ΑΣ Σαντορίνης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, ο οποίος στην Αττική διαμένει στο Χαϊδάρι (διετέλεσε για αρκετά χρόνια Πρόεδρος στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου), ήρθαν σε επαφή με πολλούς για αυτό το θέμα.

Με δική του πρωτοβουλία ο Χαϊδαριώτης Μιχάλης Θεοδοσιάδης ασχολήθηκε επισταμένα με την περίπτωση του Αιγάλεω, και έκανε τις απαιτούμενες προσεγγίσεις προς τον όμορο Δήμο, του μόνιμου τόπου κατοικίας του.

Προφανώς οι επαφές αυτές αφορούσαν την ΠΑΕ Αιγάλεω, αλλά και ίσως στελέχη του Δήμου Αιγάλεω.

Στα συν της προσέγγισης του, προφανώς έπαιξε θετικό ρόλο, οι καλές ανθρώπινες σχέσεις που διατηρεί με τους διοικούντες του Αιγάλεω, σύλλογο με τον οποίο είχε έρθει ποδοσφαιρικά αντιμέτωπος την σεζόν 2015-2016, όταν Αιγάλεω και Θρίαμβος Χαϊδαρίου, έλαβαν μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας.
Εν κατακλείδει, ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ κ. Παλτόγλου, δεν μπήκε εμπόδιο σε αυτή την αναζήτηση γηπέδου από το νησιωτικό σωματείο του ΑΣ Σαντορίνης, θεωρώντας ότι η φιλοξενία είναι, προπαντώς, ιερό καθήκον και έδωσε από πλευράς του το «πράσινο φως», προκειμένου σε αυτή την φάση οι Σαντορινιοί να βρουν πρόσκαιρη λύση στο… «προσφυγικό» γηπεδικό τους πρόβλημα.
Άλλωστε τους τελευταίους διόμισι (2,5) μήνες κάτι ανάλογο βιώνει και το Σίτι, που λόγω ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, κάνει προπονήσεις στα... πέρατα της Αττικής.

Για την ιστορία μάλιστα να θυμίσουμε, ότι την σεζόν 1992-1993, μέχρι και η Προοδευτική, από τις πιο χαρακτηριστικές αντιπάλους του Σίτι, είχε φιλοξενηθεί στο γήπεδο Αιγάλεω, λόγω έργων στο Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας – Κορυδαλλού.

 

 

NECTΟΚ