ΑΙΓΑΛΕΩ… ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

 

 

 

 

 

 

- ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ!

 

 

AIGAPAD

 

 

 

 

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την τεράστια ιστορία του ποδοσφαιρικού Αιγάλεω, όπου… εκατοντάδες είναι όλοι αυτοί που φόρεσαν την ένδοξη φανέλα του σε αυτό το χρονικό διάβα της πορείας του, αλλά και… μυριάδες όλοι αυτοί που βρέθηκαν δίπλα του με τον έναν ή, τον άλλο τρόπο!

Το Αιγάλεω είναι παντού λοιπόν και πριν λίγες μέρες είχαμε… συναντήσεις από τα παλιά στον ΔΑΚ της πόλης μας (όπου προετοιμάζονται οι τοπικές ποδοσφαιρικές του Αιγάλεω), από ποδοσφαιρικά και μη, μέλη του Σίτι!!!

Στο αριστερό πλάνο, ο Σάκης Καλογερόπουλος / αριστερά (νυν προπονητής του Διαγόρα Αιγάλεω), ο Θεόδωρος Γουρνάς / μέση (Αρχισυντάκτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΑΙΓΑΛΕΩ Η Πόλη μας») και ο Τέλης Πιστόλης / δεξιά (νυν προπονητής του Ορφέα Αιγάλεω).

Στο δεξί πλάνο, ο Μάκης Σωτηριάδης / αριστερά (μέλος του Τεχνικού τιμ του Ζέφυρου Αιγάλεω), ο Θεόδωρος Γουρνάς / μέση και ο Σάκης Καλογερόπουλος / δεξιά.

Οι Πιστόλης, Καλογερόπουλος, Σωτηριάδης, υπήρξαν συμπαίκτες στο Αιγάλεω από το 1992 και για αρκετά χρόνια ακόμη, ενώ χρονικά μαζί τους συνδέθηκε και ο Αρχισυντάκτης μας, Θεόδωρος Γουρνάς, ο οποίος από τον Οκτώβριο του 1992 έως τον Μάρτιο του 1995 (επί διευθύνσεων Κώστα Θωμόπουλου, Διονύση Βραϊμάκη) ήταν επιφορτισμένος με το καθημερινό ρεπορτάζ του Αιγάλεω στην τότε κραταιά «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ».

Το Σίτι είναι παντού και ενώνει!

 

 

 

 

LIXK