Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΤΗΣ

ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

XRISTDNT

 

 

 

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931έκανε γνωστό την τοποθέτηση, ως νέου Γενικού Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας της πόλης μας, τον συμπολίτη μας και μέχρι πρότινος Γενικό Υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών του συλλόγου, κ. Χρήστο Αποστολίδη.

Ο Χρήστος Αποστολίδης γεννήθηκε το 1974 και είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Διοίκησης και Οικονομίας (τμήμα Λογιστικής) Σερρών, και γνωρίζει Αγγλικά.

Σε νεαρή ηλικία έγινε Διαιτητής Σερρών φτάνοντας μέχρι την Εθνική κατηγορία της Δ΄ Εθνικής, ενώ ακολούθησε η επιστροφή του στην Αττική και η συνέχιση της διαδρομής του στον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά, όπου μετά την Γ΄ και Β΄ Εθνική, ορίστηκε στον αξιολογημένο πίνακα της ΕΠΟ ως 4ος Διαιτητής στις συναντήσεις της Σούπερ Λιγκ.

Μετά την αποχώρηση του από τον χώρο της διαιτησίας, συνέχισε την πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπου ήταν άμεσος συνεργάτης του Προέδρου της Ελλάς Ποντίων κ. Γιώργου Κοσμίδη (πρώην Αντιδήμαρχος Αιγάλεω και πλέον νέος Δημοτικός Σύμβουλος) και Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του σωματείου, πόστο το οποίο ανέλαβε και στο Σίτι πριν τρία (3) χρόνια, για να συνεχίσει και ως Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Χρήστος Αποστολίδης, νέος Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ και δεξιά ο Τεχνικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Παναγιώτης Δουφεξής.

 

 

 

PAEEG

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Κρατάει από παλιά αυτή η ποδοσφαιρική γνωριμία. Αριστερά, ο Υπεύθυνος του Εμπορικού τμήματος των εφημερίδων «Η Πόλη μας» (Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός), Θεόδωρος Γουρνάς και δεξιά ο Χρήστος Αποστολίδης, στον αγιασμό του Αιγάλεω το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2019.

Πριν από 22 χρόνια (1997), ο Θεόδωρος Γουρνάς ήταν Υπεύθυνος του τμήματος της Δ΄ Εθνικής στην εφημερίδα «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» και ο Χρήστος Αποστολίδης, Επόπτης του Συνδέσμου Σερρών στην Δ΄ Εθνική.

Το 1998, ο πρώτος ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου του Ποσειδών Ν. Πόρρων Πιερίας (ομάδα Δ΄ Εθνικής που μέχρι το 2003 έφτασε στην Β΄ Εθνική) και ο δεύτερος πήρε «προαγωγή» ως Διαιτητής Δ΄ Εθνικής του συνδέσμου Σερρών.

 

 

KOSMNEW