ΣΤΗΝ «ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ»

Ο ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

 

 

 

 

Μία εμβληματική μορφή για την πόλη της Αγίας Βαρβάρας, για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό (υπήρξε πανελλήνιος πρωταθλητής ράλι), αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο (νυν μέλος του ΔΣ στο αγαπημένο του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ παλαιότερα ήταν και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω σε Β΄ και Γ΄ Εθνική), ο Ηλίας Νικολαϊδης, εδώ και λίγες ώρες δεν είναι πια κοντά μας!
Τα ξημερώματα της 14ης Οκτωβρίου 2017 ο Ηλίας Νικολαϊδης έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας στον ύπνο την τελευταία του πνοή και σκορπίζοντας θλίψη και οδύνη στους οικείους του, αλλά και σε όλους όσοι τον ήξεραν και έμαθαν σήμερα το πρωί το απρόσμενο αυτό νέο.
Ο Ηλίας Νικολαϊδης, ήταν ένας άνθρωπος, μύθος, στην κυριολεξία της λέξης. Μία ολόκληρη ζωή, μία ολόκληρη ιστορία και μια κατηγορία μόνος του. Δυστυχώς, στα 62 του χρόνια, αυτός ο άνθρωπος έξω καρδιά (…πολύστροφο μυαλό, όπως και τα αυτοκίνητα που οδηγούσε), έχοντας αφήσει ιστορία και με τις πλάκες που σκάρωνε, μας έκανε μία δύσκολη… πλάκα, για όλους εμάς που μάθαμε την είδηση σήμερα το πρωί!

Καλό ταξίδι Ηλία! Αξέχαστος! (Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά με τις νέες σου παρέες εκεί πάνω, στην γειτονιά των αγγέλων…!!!).

Θεόδωρος Γουρνάς


 Η κηδεία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας, χωρίς ακόμη να έχει οριστεί η ώρα, πληροφορία που θα σας μεταδώσουμε λίγο αργότερα.