Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΘΥΜΙΟΣ ΜΑΞΑΚΟΥΛΗΣ

 

ΣΤΗΝ «Πόλη μας»!

 

PRMAX

 

 

 

ΟΙ… ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΜΑΞ – ΙΜΟΥΜ!

 

Το Αιγάλεω μετά από τρία (3) χρόνια, επιστρέφει σήμερα 1η Οκτωβρίου 2017 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου στην πρεμιέρα υποδέχεται τον Φωστήρα. Ευχή όλων των φίλων του Σίτι, που αναμένεται να στηρίξουν μαζικά σήμερα το απόγευμα στο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» την ομάδα, είναι να ξεκινήσει ο μήνας καλά και να μπει με το δεξί! Δηλαδή νικηφόρα…!!!
Πριν λίγες μέρες ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου, ο κ. Θύμιος Μαξακούλης, μας παραχώρησε συνέντευξη, την οποία και σας παραθέτουμε.
Όμιλο εταιρειών με λεωφορεία και φορτηγά έχει στην κατοχή του ο κ. Θύμιος Μαξακούλης. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και Αντιπρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω από… μηχανές, ο οποίος επανέρχεται με δηλώσεις του, που παραχώρησε στην εφημερίδα μας, μετά την άνοδο της ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας στην Γ΄ Εθνική και λίγες μέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος μας τονίζει «…ότι οι μηχανές του Αιγάλεω ενόψει της Γ΄ Εθνικής είναι στο μάξιμουμ»!


- Στην προηγούμενη συνέντευξη που μας είχατε παραχωρήσει τα Χριστούγεννα του 2014, ναι μεν ήσασταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις σας, έχοντας πει ότι το Αιγάλεω θα ανέβει στην Γ΄ Εθνική, αλλά από τότε χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 2,5 χρόνια για να δει η ομάδα το φως του τούνελ και να κερδίσει την άνοδο στο Εθνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής…


 ΟΚ, χρονικά πήρε παραπάνω, αλλά τον στόχο και το αποτέλεσμα πάντως τον πέτυχα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φοβηθώ ή, δεν θα εκφράσω αυτό που όλοι θέλουμε στο Αιγάλεω. Ναι, τώρα ανεβήκαμε στην Γ΄ Εθνική και δεν νομίζω γιατί δεν πρέπει να μιλάμε αμέσως ότι στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου στην Γ΄ Εθνική και η άνοδος στην Β΄ Εθνική. Εν πάση περιπτώσει, μάθαμε πολλά, τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια Παλτόγλου κατά την παραμονή του Αιγάλεω στα τοπικά πρωταθλήματα. Έχουν γνώση οι φύλακες… Και επειδή το Αιγάλεω είναι ένα τεράστιο όνομα για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος που πρέπει να είμαστε στην Γ΄ Εθνική και να περνάμε χαλαρά τον χρόνο μας. Οι μηχανές του Αιγάλεω είναι στο μάξιμουμ και εφόσον φύγαμε από τα τοπικά πρωταθλήματα η ομάδα κοιτάει αμέσως προς τα πάνω.

 

PREN10


- Αυτά τα λέτε γιατί πιστεύετε κάτι ή, γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε την σεζόν με αισιόδοξα λόγια;


 Σας είπα. Αιγάλεω είμαστε. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Δεν νομίζω ότι η δυναμική που έχουμε μπορεί να σταματήσει. Και είναι άδικο για μια πόλη όπως το Αιγάλεω, με τέτοια ομάδα που έχει τέτοια ιστορία, με χιλιάδες οπαδούς οι οποίοι περιμένουν να γίνουμε πάλι το επίκεντρο, να πούμε, εντάξει ανεβήκαμε στην Γ΄ Εθνική και εδώ καλά είναι. Θα αδικήσουμε τους εαυτούς μας και την ομάδα. Για πέστε μου δηλαδή, έχει άλλα μεγαθήρια η Γ΄ Εθνική που πρέπει να φοβηθούμε. Ή, να σας το πω αλλιώς… Φέρτε μου ένα άλλο νοικοκυρεμένο σωματείο όπως το Αιγάλεω, και εγώ θα κάνω πίσω!


- Με την οικογένεια Παλτόγλου η συνεργασία σας πως είναι;


 Για μην έχουμε παρεξηγήσεις από διάφορους καλοπροαίρετους, από τότε που μπήκαμε μαζί στην διοίκηση πριν 2,5 χρόνια περίπου, δεν αποχώρησα ποτέ από το Αιγάλεω. Και δεν παίρνω τον λόγο μου πίσω. Είμαι εδώ και πολεμάω, ο καθένας με τον τρόπο του. Και όσο αφορά την οικογένεια Παλτόγλου, τους σέβομαι και ως ανθρώπους και ως επιχειρηματίες και ως παράγοντες. Τους βγάζω το καπέλο! Και ο Γιάννης Παλτόγλου και ο γιος του ο Άρης είναι άρρωστοι με το Αιγάλεω. Και κύριοι, όπως και πεντακάθαροι και ξηγημένοι σε όλα τους. Με τέτοιους ανθρώπους εγώ κάνω χωριό, είτε στην ζωή μου, είτε στην δουλειά μου, είτε στα έτσι μου… Και όσο υπάρχουν ο Γιάννης και ο Άρης Παλτόγλου, κανείς στο Αιγάλεω δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Και γι’ αυτό είμαι και εγώ στο Αιγάλεω, δίπλα τους. Βλέπω ότι έχουν τρέλα και μπέσα. Δεν ήρθαν για κανένα άλλο λόγο στο Αιγάλεω, μόνο για να πάει πολύ ψηλά η ομάδα. Πράγμα για το οποίο νοιάζομαι και εγώ πολύ. Δεν θέλουμε να χάνουμε. Εμείς λοιπόν έχουμε τη δυναμική να παίξουμε πολύ δυνατά φέτος. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο ο ανταγωνισμός που είδαμε στην Α΄ Αθήνας με αυτόν της Γ΄ Εθνικής. Εντάξει έχουμε το νου μας, αλλά στην Αθήνα πάθαμε, είδαμε και νομίζω ότι πήραμε αρκετά μαθήματα. Δεν σας λέω ότι τα μάθαμε όλα, ότι γίναμε ξερόλες στο διάστημα που πέρασε, αλλά λίγο εμπειρία αρπάξαμε και νομίζω ότι θα μας χρειαστεί στην Γ΄ Εθνική. Μπορεί εγώ, ή, η οικογένεια Παλτόγλου να είμαστε καλοί επιχειρηματίες στον χώρο μας, αλλά κάθε χώρος, κάθε δουλειά, κάθε σύστημα έχει τον δικό του τρόπο και εμείς θα κοιτάξουμε να τα φέρουμε βόλτα!

 

 

PREN9

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Οι τρεις παράγοντες που "συνασπίστηκαν" πριν τρία χρόνια και κράτησαν όρθιο και ζωντανό το Αιγάλεω. Από αριστερά, Θύμιος Μαξακούλης, Αντώνης Τιρτιράκης, Γιάννης Παλτόγλου.

 


- Όλα ωραία τα παραπάνω που μας είπατε… Αλλά, δεν θα παίξετε μπάλα εσείς με τον Γιάννη και τον Άρη Παλτόγλου στο γήπεδο… Εκεί είναι ο προπονητής και οι παίκτες. Η άποψη σας…


 Όλα είναι οργανωμένα. Ο καθένας έχει τον δικό του τομέα και την δική του ευθύνη. Όλοι θα κριθούμε. Έχουμε εμπιστοσύνη σε προπονητή και παίκτες, σε όλο το αγωνιστικό τμήμα. Τα θέλω μας και το τι σημαίνει Αιγάλεω, τους τα έχουμε πει. Το έχουν καταλάβει και ελπίζω να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Και εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Πάντα. Αρκεί να μας δίνουν χαρές. Δεν ζητώ να δώσουν την ψυχή τους. Μπορεί να παρεξηγηθώ για το προηγούμενο περί ψυχής, αλλά έτσι είναι. Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο. Ζητώ να είναι καλοί επαγγελματίες, να παίξουν έξυπνα και καλά, και να μας φέρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Και μετά να είστε σίγουροι ότι θα αγαπήσουν και αυτοί το Αιγάλεω, ζώντας το μεγαλείο του.

 

PREN8

 


- Για εσάς τα είπαμε, για τα διοικητικά, για την οικογένεια Παλτόγλου, για προπονητή, παίκτες. Για τους φιλάθλους της ομάδας σχηματίσατε άποψη αυτά τα 2,5 χρόνια που είσαστε ενεργά στον σύλλογο;


 Είναι το πιο αληθινό κομμάτι της ομάδας. Δεν το λέω από ανάγκη για να έχω εγώ προσωπικά καλή σχέση μαζί τους. Αλλά αυτή είναι αλήθεια. Βρέστε μου άλλη ομάδα με τέτοιους φιλάθλους. Βρέστε μου άλλη ομάδα, που να είχε τέτοια κάμψη στην ιστορία της και το τι έγινε μετά… Οι Αιγαλιώτες είναι εδώ. Στηρίζουν την ομάδα απλά και αληθινά. Την έχουν σαν Θεό. Και απλώς έχουν καταλάβει, ας ακουστεί η γνώμη μου, ότι ο καπετάνιος της ομάδας, που είναι ο Πρόεδρος, ο Γιάννης Παλτόγλου, είναι εδώ για το καλό της ομάδας. Με τα καλά του και τα λάθη του. Δεν έκανε πίσω. Και αυτό το ξέρουν οι φίλαθλοι και το αναγνωρίζουν, ότι η διοίκηση μας, δεν ήρθε στο Αιγάλεω για κανέναν άλλο λόγο, αλλά μόνο για να κρατήσει ζωντανό τον σύλλογο και για να τον βάλει πάλι σε τροχιά ανόδου. Αυτή είναι η σχέση εμπιστοσύνης που αποκτήσαμε με τους φιλάθλους σε καλές, αλλά και σε κακές στιγμές. Αν για κάτι δεν αμφέβαλλα, είναι ότι όταν πάρουν μπρος οι μηχανές, που ήδη έχουν πάρει, ο κόσμος θα ξαναγυρίσει πάλι στην ομάδα. Αρκεί αυτοί που είναι στην διοίκηση να είναι αληθινοί, και αυτό είναι το μόνο που τους εγγυόμαστε.


- Κάτι για το τέλος;


 Τον στόχο θα τον πετύχω πάλι. Ελπίζω να μην περάσουν πάλι 2,5 χρόνια (γέλια)!


- Σας ευχαριστώ πολύ.


 Και εγώ.

 

Η παραπάνω συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «ΑΙΓΑΛΕΩ Η πόλη μας» την Τετάρτη 20/09/2017

 

PRENMAX1