ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΑΝΤΩΝΗ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗ

 

 

 

Σε μήνυμα του ο Αντιπρόεδρος του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ κ. Αντώνης Τιρτιράκης αναφέρει τα εξής:
«1) Η διοίκηση του Α.Ο. Αιγάλεω είναι αποφασισμένη να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να αποσβηστεί ο κίνδυνος αφανισμού του ιστορικού μας συλλόγου και πρώτης ομάδα της πόλης μας. Η ομάδα και οι φίλαθλοι του Α.Ο. Αιγάλεω πρέπει να προσπαθήσουν και θα προσπαθήσουν να μην επιβληθεί ξανά πρόστιμο που να προέρχεται από πράξεις βίας. Αντιθέτως, σκοπός της είναι τα χρήματα αυτά να τα επενδύσει στη επαναδημιουργία και ενδυνάμωση των αθλητικών ακαδημιών της ομάδας μας. Κι αυτό, με απώτερο σκοπό τα παιδιά της πόλης μας να εξελιχθούν σε υγιείς αθλητές, να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο παίζοντας για την ομάδα και να μείνουν μακριά από τον χουλιγκανισμό και τις εξαρτήσεις.
2) Η ιδέα του χουλιγκανισμού και της βίας εν γένει δεν αντιπροσωπεύει τη σημερινή διοίκηση του Α.Ο. Αιγάλεω. Αντιθέτως, μέλημά της είναι η επικράτηση της ηρεμίας και της ενότητας ανάμεσα στον κόσμο του Α.Ο. Αιγάλεω, καθώς όπως σε όλοι είναι γνωστό τα επεισόδια βίας μόνο σε τιμωρία της ομάδας οδηγούν. Πιστεύουμε ότι μόνο έτσι θα ξαναδούμε γεμάτο το γήπεδο από Αιγαλιώτες όλων των ηλικιών που στερούνται της απόλαυσης της αγαπημένης τους ομάδας λόγω των παραπάνω φαινομένων. Στόχος, λοιπόν, της διοίκησης είναι το μεσημέρι της Κυριακής να είναι μέρα χαράς και όχι αγωνίας για το τι θα συναντήσει, αν θα τιμωρηθεί η ομάδα ή, αν θα ξαναξεσπάσουν επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων.
3) Όσον αφορά κάποια δημοσιεύματα σε τοπικά οπαδικά sites θα ήθελα να ενημερώσω ότι οι άνθρωποι της διοίκησης ούτε ήταν, ούτε θα γίνουν ρουφιάνοι και ξεφτιλισμένοι. Είναι οι άνθρωποι που αγκάλιασαν και συμπαραστάθηκαν σε μερικούς από αυτούς που τώρα κατηγορούν τη διοίκηση. Εάν όντως, ίσχυε κάτι τέτοιο, πολλοί από αυτούς που νομίζουν ότι είναι ανώνυμοι, θα είχαν πρόβλημα.
Δεν μας πειράζουν, όμως, αυτές οι βαριές κουβέντες που ειπώθηκαν, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταλάβουν το λάθος τους. Και ελπίζω να καταλάβουμε όλοι μας και ο καθένας μας ξεχωριστά, ότι πρέπει να βοηθήσει την ομάδας μας να φτάσει ψηλά, εκεί που της αξίζει.
Τέλος, θέλω να ενημερώσω ότι η διοίκηση προσπαθεί και παλεύει χωρίς ιδίον όφελος, για να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει, να δημιουργήσει ένα δυνατό υπόβαθρο ακαδημιών και να αφανίσει κάθε φαινόμενο βίας. Να γεμίσει το γήπεδο πάλι. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί Αιγαλιώτες που θέλουν ότι ακριβώς και εμείς».
ΤΙΡΤΙΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ,
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ