ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

 

Οι μαγκιές πληρώνονται λέει ο θυμόσοφος λαός μας και το ποδοσφαιρικό Αιγάλεω τελεί εδώ και λίγες ώρες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς για ορισμένους… θερμόαιμους οπαδούς του και επεισόδια σε αγώνα με το Ρουφ για το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας τον περασμένο χειμώνα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής επέβαλλε εξοντωτικό πρόστιμο στην ομάδα της πόλης μας, της τάξεως των 10.000 ευρώ, ποινή η οποία δεν είναι εφέσιμη. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους παράγοντες του Αιγάλεω, αλλά δεν σκέφτονται μόνο πλέον το… δένδρο των 10.000 ευρώ, αλλά το… δάσος που μάλλον έρχεται και αφορά την επιβολή ποινής και προστίμου από την ίδια επιτροπή του Κοντονή, σχετικά με τα επεισόδια και την διακοπή στον αγώνα μπαράζ της ΕΠΟ με την Προοδευτική, όπου και εκεί οι… θερμόαιμοι οπαδοί της ομάδας (προφανώς από την πολύ αγάπη το έκαναν) τα έκαναν… λαμπόγιαλο (ο φάκελος εμπεριέχει και την υπόθεση των τραυματισμών τεσσάρων αστυνομικών, κτλ.). Αν βάλουμε σε ζυγαριά τις δύο υποθέσεις, φανταστείτε λοιπόν τι πρόστιμο έρχεται για τον αγώνα με την Προοδευτική! Η πρώτη ποινή, δηλαδή τα 10.000 ευρώ είναι από μόνη της εξοντωτική και ειδικά για τους υγιείς παράγοντες της ομάδας του Αιγάλεω, με απίστευτη αγωνία περιμένουν πλέον την επιβολή προστίμου για τον αγώνα με την Προοδευτική, αλλά τελικά αυτό που συμπεραίνουν όλοι τελικά, είναι ότι η εξόντωση έρχεται εκ των έσω. Σεβαστό και ιστορικό χρέος από τους οπαδούς του Αιγάλεω η αγάπη για την ομάδα, αλλά μάλλον το οπαδιλίκι από την καφρίλα, έχουν μεγάλη διαφορά, την οποία βέβαια κάποιοι (αυτοί που δεν φταίνει) καλούνται πλέον να την πληρώσουν κιόλας. Τελικά είναι εύκολο να τα κάνεις όλα λαμπόγιαλο και ειδικά αν ξέρεις ότι ο λογαριασμός θα πληρωθεί (αν πληρωθεί) από άλλους.
Με αυτά και αυτά, η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη στο Αιγάλεω και αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της επιβολής του προστίμου των 10.000 ευρώ (πρόκειται για χρήματα και όχι για χαρτομάντηλα), ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Παλτόγλου συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο σήμερα το μεσημέρι όπου παγώνουν όλες οι εξελίξεις στην ομάδα μέχρι νεοτέρας (μαύρα τα σύννεφα). Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ παγώνει από σήμερα όλες τις εξελίξεις στον σύλλογο λόγω του πρώτου δυσβάσταχτου προστίμου (μη εφέσιμου) από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή για τον αγώνα με το Ρουφ το οποίο είναι της τάξεως των 10.000 ευρώ. Η διοίκηση σκεφτόμενη και συγκρίνοντας τα επεισόδια μεταξύ των δύο αγώνων με Ρουφ και Προοδευτική και περιμένοντας την επόμενη τιμωρία που θεωρεί ότι θα είναι περισσότερο εξοντωτική παγώνει όλες τις εξελίξεις».
 Η συμφωνία για την απόκτηση Τζανέτου και κάποιες άλλες μεταγραφικές υποθέσεις είχαν κλείσει μέχρι χθες αργά το βράδυ. Το πρωί ήρθε η επιβολή προστίμου και πολλά πράγματα πάνε πίσω πλέον. Θα επανέλθουμε με ρεπορτάζ για τις χθεσινές μεταγραφικές υποθέσεις.