ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ… ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ

 

 

 

Έπειτα από 5,5 χρόνια και έξι ποδοσφαιρικές περιόδους, ένας παίκτης ο οποίος, συνέδεσε στενά το όνομα του με τον Α.Ο. Αιγάλεω, ο Πάντος Τζανετάκος, ο τέως πλέον αρχηγός του Σίτι, αποτελεί και τυπικά από σήμερα νωρίς το πρωί παρελθόν από τους «κυανόλευκους», καθώς έλαβε την ελευθέρας του και αποχαιρέτησε την ιστορική ομάδα της πόλης μας.
Το τελευταίο διάστημα επισήμως ο Πάντος Τζανετάκος δηλωνόταν ως τραυματίας. Έπειτα ήρθε δημοσίευμα στο διαδίκτυο, που ανακίνησε το θέμα σχετικά με επικείμενο χωρισμό των δύο πλευρών και κατόπιν ακολούθησε άρθρο της εφημερίδας μας «ΑΙΓΑΛΕΩ Η Πόλη μας» με τίτλο «Υποστολή Σημαίας;». Ακολούθως υπήρξαν ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή διοικούντων του ΑΟ Αιγάλεω και της τεχνικής ηγεσίας με τον Πάντο Τζανετάκο, όπως και η χρησιμοποίηση του για ένα λεπτό (ως αλλαγή) την περασμένη αγωνιστική στον νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα με την Αργυρούπολη. Και ενώ σύμφωνα με την επίσημη γραμμή όλα έβαιναν ομαλά, χθες αργά το απόγευμα υπήρξε επαφή του Προέδρου κ. Γιάννη Παλτόγλου με τον Πάντο Τζανετάκο, όπου σε βαριά συγκινησιακό κλίμα, οι δύο πλευρές αποφάσισαν και έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.
Σήμερα το πρωί ο Πάντος Τζανετάκος με την τεράστια προσφορά στο Σίτι όλα αυτά τα χρόνια (τόσο αγωνιστική, όσο και εξωαγωνιστική), παρέλαβε την ελευθέρας του.
Ο ΑΟ Αιγάλεω με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες ώρες αναφέρει τα εξής στον αποχαιρετισμό του προς τον Πάντο Τζανετάκο: «Ο ΑΟ Αιγάλεω ανακοινώσει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον Πάντο Τζανετάκο. Η προσφορά του Πάντου Τζανετάκου τα τελευταία χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική και ουσιαστική. Η αγάπη, το πάθος και η μαχητικότητά του για την «κυανόλευκη» φανέλα τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους μας και για αυτό η πόρτα του Αιγάλεω θα παραμένει πάντα ανοικτή για τον ίδιο. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Αιγάλεω ευχαριστούν θερμά τον Πάντο Τζανετάκο για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και του εύχονται κάθε επιτυχία σε ότι επιλέξει να ασχοληθεί στο μέλλον. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας».
Για τον ΑΟ Αιγάλεω - Ο πρόεδρος ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ
Ο επόμενος αγωνιστικός σταθμός του Πάντου Τζανετάκου θα είναι ο Χαραυγιακός.
 Ο ΑΟ Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Ρέντζου από τον Άτταλο Νέας Περάμου και του Αργύρη Μεχμέτογλου από τον Πανελευσινιακό.