ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΟΥΡΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Σήμερα το πρωί Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγάλεω για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, όπου το Σίτι υποδέχεται τον γειτονικό νεοφώτιστο Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
Το Αιγάλεω είχε παιχνίδι κυπέλλου μεσοβδόμαδα με την Δόξα Βύρωνα (κέρδισε 2-0 και προκρίθηκε), απ’ όπου είχαν προκύψει και προβλήματα τραυματισμών. Τελικά ο Ναυπλιώτης τον ξεπέρασε και είναι στην διάθεση του προπονητή του Γιώργου Σουρλή, ενώ αντίθετα ο Ρουμάνος Αφρασιλοάε ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και αναμένεται να μπει την επόμενη εβδομάδα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου μπορεί να προέρχεται από δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά αυτό ήταν και το στοιχείο στο οποίο εστίασε στην σημερινή ομιλία του προς τους παίκτες του ο τεχνικός του Σίτι.
«…Κοιτάξτε να είστε συγκεντρωμένοι και όπως όλους τους αντιπάλους, έτσι και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου μην τον υποτιμήσετε καθόλου… Έρχονται από δύο ήττες και θα τα δώσουν όλα… Μπείτε δυνατά και να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας, να ελέγξετε το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και ότι έχουμε δουλέψει σε τακτική θα μας βγει… », ανέφερε σε γενικές γραμμές ο Σουρλής προς τους παίκτες του Αιγάλεω.
Ο Αιγαλιώτης τεχνικός συνεχώς εφιστά στους παίκτες του να δίνουν βάρος στο ξεκίνημα του αγώνα και να έχουν καθαρό το μυαλό τους, καθώς και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος μπορεί το Αιγάλεω να πήρε τη νίκη, αλλά με τον Πανερυθραϊκό ξεκίνησε μουδιασμένα, ενώ με τον Άφοβο και εκεί η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ.
Στον σύλλογο πάντως υπάρχει αισιοδοξία, η ομάδα της πόλης μας έχει σερί με δύο νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, και θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία.
Το θετικό αυτό ξεκίνημα του Αιγάλεω έχει «φτιάξει» και το κλίμα στις τάξεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν αύριο Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της πόλης.