ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Με πολύ κόσμο στο πλευρό του αλλά και τον αρχηγό Πάντο Τζανετάκο (κεντρική φώτο) στην αποστολή του, που εξέτισε την ποινή του, εκστρατεύει αύριο το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία το Αιγάλεω για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, με αντίπαλο τον Άφοβο.
Το Αιγάλεω προέρχεται από την επιβλητική εντός έδρας νίκη της πρεμιέρας με 4-1 επί του Πανερυθραϊκού και το Σίτι πάει με την ψυχολογία στα ουράνια σε αυτή την δεύτερη αγωνιστική. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σουρλής θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς εξέτισε την ποινή του κατά την πρώτη αγωνιστική και ο Πάντος Τζανετάκος, ο οποίος μπαίνει και αυτός στην μάχη. Εννοείται ότι μόνο η νίκη υπάρχει για την ομάδα της πόλης μας, η οποία πιο δυνατή από ποτέ έχει μόνο και ένα στόχο. Την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Όλα τα άλλα περιττεύουν. Από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Σουρλής έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν πολύ συγκεντρωμένοι και δυνατοί από το πρώτο λεπτό του αγώνα, προκειμένου να «καθαρίσουν» την εκτός έδρας αυτή συνάντηση και να συνεχίσουν ακάθεκτοι την πορεία τους.
Στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν και πάρα πολλοί φίλοι του Αιγάλεω, καθώς και οι οργανωμένοι (η Λέσχη έχει ναυλώσει λεωφορεία) αλλά και μεμονωμένα, ήδη έχουν κανονίσει να μεταβούν στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Αύριο αναμένεται να βαφτεί μπλε και η Νέα Ιωνία. Πάμε Αιγαλεάρα…!!!