ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΞΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Μια πρώτη μεταγραφική γεύση σχετικά με το τι θα επακολουθήσει έδωσε πριν από λίγη ώρα ο Α.Ο. Αιγάλεω. Η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Συνολικά σήμερα Δευτέρα, ο Α.Ο. Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση έξι νεαρών παικτών, οι οποίοι αποτελούν επένδυση για το μέλλον. Ο Α.Ο. Αιγάλεω απέκτησε τον Παναγιώτη Πλατανίτη (φώτο) από την Α.Ε. Αιγάλεω. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τον Βύζαντα Μεγάρων στην Γ΄ Εθνική, το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε με την Α.Ε Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, ήταν ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες σε όλη την Αθήνα και κυριολεκτικά ξεχώριζε... σαν την μύγα μες στο γάλα! Σύμφωνα με τις δυνατότητες του ο Πλατανίτης μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία στον φετινό Α.Ο. Αιγάλεω.

Από εκεί και πέρα, ο Α.Ο. Αιγάλεω ανακοίνωσε τον 17χρονο Βαγγέλη Ευθυμιόπουλο και τον 18χρονο Αριστείδη Ασημακούλα από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους άφησαν και αυτοί πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας. Ακόμη αποκτήθηκαν, οι 19χρονοι (δίδυμοι) Νίκος και Θανάσης Αβάσταγος από τον Α.Ο. Καλαμάκι, ενώ η έκτη (6η) μεταγραφή αφορούσε τον 19χρονο Ρουμάνο μεσοεπιθετικό Ντένις - Γκάμπριελ Αφρασιλοάϊε, ο οποίος έπαιζε στην CEAHLAUL PIATRA, ενώ έχει περάσει και από την Κ18 της ισπανικής LEVANTE.

Η διοίκηση του Αιγάλεω υπό τον πρόεδρο κ. Γιάννη Παλτόγλου από αύριο κιόλας θα παρουσιάσει και άλλες νέες μεταγραφές, οι οποίες αφορούν παίκτες με εμπειρία σε εθνικές κατηγορίες και γενικά μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις που θα κάνουν το Αιγάλεω πανίσχυρο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία και όπως αναφέρουν οι διοικούντες τον σύλλογο, τις επόμενες μέρες θα συνεχιστεί το μεταγραφικό ντεμαράζ με κινήσεις ουσίας!