ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

ΜΕ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΙΓΑΛΕΩ- ΧΟΛΑΡΓΟΣ 1-0

 

Χίλιοι διακόσιοι και πλέον οπαδοί του Αιγάλεω πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους κόντρα στο Χολαργό στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων  με 1-0  και το πρωτάθλημα που κατέκτησε. Τώρα θα πρέπει όμως για να ανέβει η ιστορική ομάδα των Δυτικών Προαστίων στη Γ΄ Εθνική, να πάρει την πρώτη θέση και στους αγώνες μπαράζ, με αντιπάλους το Ηράκλειο( προσεχής αντίπαλος), το Κερατσίνι και τον Ίκαρο Καλλιθέας.
Το πρώτο ημίχρονο που άρχισε με σημαντική καθυστέρηση ( ακούστηκε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τα δελτία του Χολαργού), δεν είχε πολλές φάσεις, με κορυφαία το οριζόντιο δοκάρι στο 26΄ που είχε με χτύπημα φάουλ από 40 μέτρα ο Παπουτσής. Ακόμα στο 44΄από πάσα του Π. Καζάκου, ο Κατσαρός μέσα στη μικρή περιοχή σούταρε άουτ, ενώ στην αντεπίθεση στο 45΄ , από θαυμάσια προσπάθεια από τα πλάγια του Σταύρου και σέντρα,  ο Νικολάου υποχρεώθηκε σε θαυμάσια απόκρουση σε κόρνερ, μετά από κοντινή κεφαλιά του Λαμπρογεώργου.
Στην επανάληψη ο Χολαργός βγήκε μπροστά , όμως ήταν ακίνδυνος, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου , το Αιγάλεω πήρε πλήρη πρωτοβουλία και από κεί και πέρα είχε αντίπαλο το Νικολάου που έκανε φανταστικές αποκρούσεις , όπως στο 61΄σε φάουλ του Παπουτσή, στο 66΄ σε κοντινό σουτ του Λαμπρογεώργου, στο 69΄ σε χτύπημα φάουλ -πάσα του Ταμπάκη στον Παπουτσή, και στο 80΄ σε δυνατό σουτ του Παπουτσή .
Να σημειωθεί επίσης ότι στο 46΄ ο Παπουτσής βρήκε θαυμάσια το Σταύρου που ενώ έφευγε μόνος από τα πλάγια προς την εστία σε πιθανό τετ- α- τετ με το Νικολάου , ο διαιτητής έκοψε τη φάση δίνοντας επιθετικό φάουλ πάνω στον Παπουτσή στην αρχή της φάσης και κίτρινη κάρτα . Λίγο μετά στο 55΄ ο Σταύρου ήταν και πάλι πρωταγωνιστής , όταν σε σέντρα του Βουτυρά , έπιασε δυνατό μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ.
Στο 86΄  ο Ψάλλας ανάτρεψε τον προωθημένο Στριμμένο μέσα στην περιοχή και το πέναλτυ που δόθηκε χτύπησε εύστοχα ο Τζανετάκος και 1-0.
Ο διαιτητής Γρίμμας ακολούθησε πιστά τους κανονισμούς , με μόνο λάθος στη φάση του 46΄ ,ενώ άψογοι ήταν και οι επόπτες Χριστοδούλου και Δόσης
ΑΙΓΑΛΕΩ Χατζάκης, Παπουτσής , Ταμπάκης, Στριμμένος, Ναυπλιώτης ( 78΄ Κ. Κωνσταντόπουλος), Παπαθανασίου ( 83΄ Τζανετάκος ), Μπιταξής, Σταύρου, Λαμπρογεώργος, Βουτυράς, Μπάρμπας ( 1΄ Π. Κωνσταντόπουλος)
ΧΟΛΑΡΓΟΣ Νικολάου, Α. Καζάκος, Στεργιάκος, Σπυρόπουλος, Πλεμμένος ( 83΄ Αναστασόπουλος), Χαλός , Κατσαρός
 ( 66΄ Ψάλλας), Τζελή ( 74΄ Ρίζος ), Κετσετζόγλου , Λαμπρινάκος, Π. Καζάκος

                                                 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ