ΑΙΓΑΛΕΩ- ΡΟΥΦ 2-0:

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Χωρίς να εντυπωσιάσει το Αιγάλεω νίκησε στο ουδέτερο των Άνω Λιοσίων το Ρουφ  με 2-0 και κράτησε τη διαφορά από τους διώκτες του ΓΣ Αργυρούπολης και Χολαργό. Το παιχνίδι είχε δύναμη και γρήγορες εναλλαγές, όμως μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής των δυό αντιπάλων. Οι δημιουργηθέντες ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Βέβαια το Αιγάλεω κέρδισε γιατί ποιοτικά ήταν καλύτερο, όμως θα πρέπει να γίνει και μνεία για το Ρουφ που δεν κλείστηκε σε καμμιά περίπτωση και μάλιστα διεκδίκησε στα ίσια , έστω και τον ένα βαθμό. Το πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους  ήταν, ότι υστερούσαν απελπιστικά θα έλεγε κανείς στην τελική προσπάθεια.
Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στο Ρουφ, που απείλησε στο 6΄  με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γαλάνη που έφυγε λίγο άουτ.
Ωστόσο στο 16΄ το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ με τρομερό φάουλ του Παπουτσή από 35 περίπου μέτρα (1-0).
Η επόμενη αξιομνημόνευτη φάση άργησε ...πολύ και τη δημιούργησε πάλι ο Παπουτσής και ...φυσικά με χτύπημα φάουλ στο 87΄ που υποχρέωσε αυτήν τη φορά τον Κουνάδη σε μια ιδιαίτερα αξιόλογη απόκρουση.
Τέλος στο 90΄ από θαυμάσια σέντρα του Σταύρου, ο Μπουγάτσιας με υπέροχη καρφωτή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Άριστη η διαιτησία του Ν. Φωτόπουλου και των εποπτών Κοσμά και Νυδριώτη.
ΑΙΓΑΛΕΩ Τσαϊλάκης, Παπουτσής, Ναυπλιώτης, Στριμμένος, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Τσαρκάνι ( 46΄ Κοντιζάς), Σταύρου, Λαμπρογεώργος, Τζανετάκος ( 65΄ Κωνσταντόπουλος), Βουτυράς ( 76΄ Μπουγάτσιας)
ΡΟΥΦ Κουνάδης, Βλασταράκης, Μεμάς, Ακαρέπης, Βαμβακέρης, Χατζημιχάλης, Κώτσι ( 65΄ Λεβαντάκος), Ρίζος, Γαλάνης ( 54΄ Φωτόπουλος), Λεπτάκης ( 76΄ Μαυρέλης), Τουμπουλίδης

                                          ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ