ΕΚΛΟΓΕΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Επιτέλους ο Α.Ο. Αιγάλεω αλλάζει σελίδα. Στην σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε σε αίθουσα του δημοτικού σταδίου Αιγάλεω αποφασίστηκε ο σύλλογος να πάει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και η ημερομηνία ορίστηκε το Σάββατο 4 Απριλίου στα γραφεία του ερασιτέχνη στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Αιγάλεω. Η διαδικασία θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι.

Όσο αφορά την σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του κ. Άρη Παλτόγλου, ο οποίος μίλησε εκ μέρους των νέων διοικούντων, που "τρέχουν" ενεργά την ομάδα από τον Σεπτέμβριο και έχουν δώσει λύσεις σε πάρα πολλές ανοικτές υποθέσεις της ομάδας, βάζοντας αρκετά χρήματα για να συμμαζευτεί ο ιστορικός σύλλογος.

Μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας κ. Άρης Παλτόγλου τόνισε ότι ήρθε η ώρα ο σύλλογος να προχωρήσει στην επόμενη μέρα και να αλλάξει σελίδα βάζοντας τέλος μια και καλή στο παρελθόν. Ο κ. Παλτόγλου επεσήμανε ότι η νέα διοίκηση θα αναλάβει τα χρέη που υπάρχουν και το ΔΣ που θα εκλεγεί θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τον Α.Ο. Αιγάλεω, ενώ άμεση προτεραιότητα θα δοθεί για να δημιουργηθούν ξανά οι καλύτερες ακαδημίες στην πόλη μας, προκειμένου η ομάδα να έχει υποδομές αλλά και μέλλον.