ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κ.κ. ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

 

Συνεχίζουν αρκετοί Αιγαλιώτες επιχειρηματίες να στηρίζουν τον Α.Ο. Αιγάλεω σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Έπειτα από ενέργειες του βετεράνου παίκτη της ομάδας, δημοτικού συμβούλου της πόλης και γενικού υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Τάκη Μανδραφλή (φώτο), ο Αιγαλιώτης προσωπικός φίλος του και επιχειρηματίας κ. Ιωάννης Παλτόγλου, που διατηρεί Βιομηχανική Μονάδα Πλαστικών στον Ασπρόπυργο, διέθεσε το ποσό των 2.000 ευρώ για να αγοραστεί αθλητικό υλικό για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ εντός των επομένων ημερών έχουν νέο ραντεβού προκειμένου ο εν λόγω επιχειρηματίας να δώσει και άλλα χρήματα για την ομάδα. Μάλιστα ο Παλτόγλου συμφωνεί με το πλάνο του Μανδραφλή για να μετέχει σε ένα γκρουπ φίλων της ομάδας, οι οποίοι θα στηρίζουν οικονομικά τον Α.Ο. Αιγάλεω επί μόνιμης μηνιαίας βάσης.

Την προηγούμενη εβδομάδα ένας άλλος Αιγαλιώτης επιχειρηματίας, ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος - δραστηριοποιείται με χωματουργικές εργασίες - πρόσφερε το ποσό των 1.200 ευρώ, χρήματα τα οποία καταβλήθηκαν από τους ιθύνοντες της ομάδας για να εξοφληθούν και τα τελευταία πρόστιμα προς ΕΠΟ και ΕΠΣΑ. Να σημειώσουμε ότι Γιαννακόπουλος και Μανδραφλής είναι σε ανοιχτή γραμμή, προκειμένου και αυτός σύμφωνα με επιθυμία του να στηρίζει εμπράκτως την ομάδα.

Επίσης, η διοίκηση και προσωπικά ο Τάκης Μανδραφλής ευχαριστεί δημοσίως τους φαρμακοποιούς κ.κ. Στέλιο Καλογερόπουλο, Παναγιώτη Χαϊμαλά, οι οποίοι πρόσφεραν για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ιατροφαρμακευτικό υλικό αξίας 500 ευρώ.

Τεράστια είναι και η προσφορά των Φίλων του Α.Ο. Αιγάλεω, οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα παρέδωσαν στον αρχηγό του συλλόγου Πάντο Τζανετάκο, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που προερχόταν επί το πλείστον από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, χρήματα τα οποία διατέθηκαν στους ποδοσφαιριστές καθώς και για άλλες υποχρεώσεις της ομάδας. Βοήθεια στον σύλλογο πρόσφεραν και οι παλαίμαχοι του Α.Ο. μέσω της μαζικής διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.

Ακόμη ο φίλος του συλλόγου κ. Γιάννης Τρίτος βοηθάει όσο μπορεί το σωματείο, ενώ ένας ακόμη ένθερμος φίλος του συλλόγου, ο κ. Θύμιος Μαξακούλης ανακοίνωσε ότι θα καλύψει όλο το οικονομικό κόστος, που αφορά τις εκτός έδρας μετακινήσεις της ομάδας.

Θυμίζουμε ακόμη ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης "ΡΑΚΑΔΗΜΙΑ" κ. Ζαχαρίας "τραπέζωσε" δωρεάν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ την "σκυτάλη" για αύριο Παρασκευή πήρε ο ιδιοκτήτης του "ΡΑΚΙ - ΑΜΑΝ -

ΜΕΖΕ" κ. Αντώνης Τιρτιράκης.

Για να συνοψίσουμε, από ότι φαίνεται ο κ. Τάκης Μανδραφλής, έχοντας τις περιπτώσεις των κ.κ. Γιαννακόπουλου, Παλτόγλου, Μαλέλη, Κατσαρού, καθώς και ορισμένων άλλων, προσπαθεί να συνθέσει μια "ομάδα" παραγόντων, που τελικά θα βοηθήσουν από κοινού την ομάδα για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Μανδραφλής σε δηλώσεις του βέβαια δεν ξεχνά ποτέ να υπενθυμίζει ότι συγκλονιστική είναι και η βοήθεια όλων φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι ακόμη και μόνο με την παρουσία τους και την αγορά ενός εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες του σωματείου, δίνουν βαθειά οικονομική ανάσα και στηρίζουν τον Α.Ο. Αιγάλεω σε αυτή την δύσκολη ιστορική καμπή.