ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Αλέξης Κούγιας πριν από λίγη ώρα μιλώντας σε στενό του κύκλο έκανε γνωστό ότι παραιτείται από την θέση του Προέδρου του Α.Ο. Αιγάλεω και κατ΄ επέκταση αποχωρεί και από την ομάδα της πόλης μας. Μέχρι αύριο όπως έγινε γνωστό  θα έχει κοινοποιήσει και επισήμως την έγγραφη παραίτηση του στο Δ.Σ. Ο Κούγιας επικαλέστηκε φόρτο εργασίας, ο οποίος δεν του δίνει την δυνατότητα να προσφέρει και να μετέχει ενεργά και από κοντά στα δρώμενα της ομάδας. Η είδηση αυτή έχει σημάνει συναγερμό στους υπόλοιπους διοικούντες τον σύλλογο και αναμένονται εξελίξεις.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα πολλά θέματα έχουν μείνει πίσω, καθώς δεν έχει πληρωθεί το πρόστιμο στην ΕΠΟ, αλλά ούτε έχει κατατεθεί και το παράβολο στην ΕΠΣΑ για τα δελτία των μετεγγραφών και ενώ οι ημερομηνίες πιέζουν. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και δημοτικός σύμβουλος της πόλης κ. Τάκης Μανδραφλής έχει αύριο το πρωί όπως ακούγεται σειρά επαφών προκειμένου ο σύλλογος να μην "ταρακουνηθεί" και να συνεχίσει ομαλά την πορεία του.

Τα ίδια περίπου ισχύουν για το μπάσκετ και τα άλλα τμήματα, όπου οι υπεύθυνοι έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά.