ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΤΗΝ ΜΙΚΤΗ Κ16 ΤΗΣ ΕΠΣΑ

 

 

Πολλά ή, αρκετά, αν θέλετε, χρόνια, είχε να εκπροσωπηθεί το Αιγάλεω, ειδικότερα, οι ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, με παραπάνω των 1-2 νεαρών αθλητών, σε κλιμάκια της Μικτής ΕΠΣ Αθήνας.

Πριν λίγες μέρες η ΕΠΣΑ, για το ξεκίνημα της σεζόν 2023-2024, έκανε γνωστές τις κλήσεις της για προπονήσεις στην Μικτή Κ16 (γεννηθείς 2008), όπου μεταξύ των νεαρών αθλητών, είναι και τέσσερις (4) από το Αιγάλεω.

Στην πρώτη προπόνηση της Μικτής Κ16 της ΕΠΣΑ, κλήθηκαν από τον ΑΟ Αιγάλεω, οι Γιάννης Κουρουγκιαούρης, Πέτρος Κολοκοτρώνης, Δημήτρης Αργυρίου και Στέλιος Βασιλόπουλος.

Στην ανακοίνωση της ΕΠΣΑ, αναφέρονταν τα εξής:

«Την ΤΡΙΤΗ 19/09/2023  και ώρα 14:45, καλούνται στο γήπεδο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για προπόνηση,  οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές, με αθλητική λευκή περιβολή (άσπρο σορτσάκι, άσπρη φανέλα, άσπρες κάλτσες): ΠΡΟΒΑΤΑΡΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ), ΚΛΗΜΑΘΙΑΝΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΖΗΣ, ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), ΜΟΥΛΑΪ (ΚΟΡΩΝΙΔΑ), ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ, ΣΤΟΥΜΠΟΣ (Α.Ε.Κ),  ΤΣΙΟΚΑΣ (Α.Ο.ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ), ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ  (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), ΓΚΟΓΚΑΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΠΑΠΠΑΣ, ΧΑΛΙΑΣΟΣ, ΓΕΡΟΣ (ΙΑΣΩΝ), ΜΕΤΖΗΤΑΚΟΣ, ΡΟΜΠΟΤΗΣ, ΜΟΥΛΑΪ, ΛΑΓΟΣ, ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ (ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ), ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΚΟΥΡΟΥΓΚΙΑΟΥΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ), ΨΩΜΑΚΕΛΗΣ  (ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ),  ΜΑΚΑΡΗΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), ΔΡΙΒΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ, ΡΑΛΛΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ), ΓΚΕΖΟΣ  (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ), ΚΥΡΟΥ, ΜΠΕΛΙΑΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ, ΠΟΥΡΝΙΑΣ (Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ, ΠΟΥΓΑΡΙΔΗΣ (Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ), ΑΡΚΑΔΙΑΝΟΣ, ΑΙΔΙΝΗΣ (ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.Φ.), ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ)».

 

 

 

 

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΙ

Χαμόγελα, αλλά και ικανοποίηση σκόρπισε στις τάξεις του ΑΟ Αιγάλεω και στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου, η κλήση των 4 νεαρών αθλητών στην Μικτή ΕΠΣΑ.

Τα τελευταία χρόνια, ο Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω, κ. Αντώνης Τιρτιράκης, ο Γενικός Διευθυντής των ακαδημιών, κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, οργάνωσαν από τα… θεμέλια τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Αιγάλεω, προκειμένου η ομάδα, η πόλη, αλλά και τα ίδια τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να θεωρούν ευχάριστη την λειτουργία του οργανισμού, που μόνο όφελος, έχει να προσδώσει.

Αυτή η… μαζική κλήση, 4 παικτών, αποδεικνύει, έστω και αριθμητικά, ότι κάτι καλό γίνεται στο Αιγάλεω, όπου το βάρος έχει πέσει στην ποιότητα, και οι ιθύνοντες των υποδομών, πιστεύουν ότι θα έρθει και η ώρα, που μετά από πολλά χρόνια, κάποιοι, Αιγαλιώτες παίκτες, από τα σπλάχνα της ομάδας, τις γαλάζιες ακαδημίες δηλαδή, θα φορέσουν την φανέλα του ανδρικού τμήματος σε εθνική διοργάνωση.