ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ… ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

…Θαυματουργός ο Άγιος Φανούριος, του οποίου την γιορτή τιμούμε σήμερα 27 Αυγούστου 2023 κατά το Ελληνορθόδοξο Χριστιανικό ημερολόγιο, και να, που,… φανερώθηκε, μεταγραφικά η ΠΑΕ Αιγάλεω, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος για 3η σερί σεζόν στην διοργάνωση του Νοτίου Ομίλου της SUPER LEAGUE 2.

Έτσι, σήμερα 27 Αυγούστου 2023, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, ανακοίνωσε, τις μεταγραφές 12 παικτών, όπως και μία (1) ανανέωση συνεργασίας:

 

 

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ απέκτησε:

Τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Άγγελο Ζιούλη από την Ηλιούπολη

Τον 27χρονο επιθετικό Αργύρη Μπρέμπο από την Θύελλα Ραφήνας

Τον 25χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό Άγγελο Τασιούλη από τον ΠΑΟ Ρουφ

Τον 22χρονο δεξιό μπακ – χαφ Βασίλη Πολίτη από την Επισκοπή Ρεθύμνου

Τον 20χρονο στόπερ Αλέξανδρο Δούμα από τον ΠΑΟ Ρουφ

Τον 25χρονο επιθετικό Χρήστο Μαραθωνίτη από τον ΟΦ Ιεράπετρας

Τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Τάσο Δημητριάδη από την Ηλιούπολη

Τον 24χρονο σέντερ φορ Ιωακείμ Ζυγκερίδη από την Παναχαϊκή

Τον 23χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Τσιμόπουλο από τον Θεσπρωτό

Τον 25χρονο επιθετικό Γιώργο Νταβιώτη από την Προοδευτική

Τον 25χρονο Σέρβο επιθετικό Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς από τον Διαγόρα Ρόδου

Τον 32χρονο αριστερό μπακ – χαφ Μάκη Παυλάκη από την Κηφισιά,

ενώ ανανέωσε με:

Τον 26χρονο επιθετικό Χρήστο Κολλά

 

Πριν λίγα 24ωρα, η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει το τεχνικό τιμ του συλλόγου, το οποίο σας είχαμε παραθέσει σε σχετικό δημοσίευμα μας, και έχει ως εξής:

Προπονητής: Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς

Βοηθός Προπονητή: Ιωάννης Χλωρός

Γυμναστής Φυσικής Κατάστασης: Γεώργιος Κουδούνης

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Παναγιώτης Αθανασόπουλος

Φυσιοθεραπευτές: Χαράλαμπος Καλογρίδης, Λεωνίδας Καλογρίδης

Εξωτερικός Φυσιοθεραπευτής: Αναστάσιος Ορφανίδης

Φροντιστές: Ζώης Σαρμπάνης, Γεώργιος Γεωργίτσης

Χθες, Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, η ΠΑΕ Αιγάλεω, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον, βετεράνο πορτιέρο, Θοδωρή Κάντα, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του Γενικού Διευθυντή στην ομάδα.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΝΤΑ

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 έχοντας στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση και λειτουργία του Οργανισμού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Θεόδωρο Κάντας, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή.

Ο Θεόδωρος Κάντας γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1969 στην Αθήνα και με σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας, αλλά και μετέπειτα ως προπονητής και διοικητικός παράγοντας, έχει αφήσει το δικό του «αποτύπωμα» στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με πολυετή παρουσία ως αθλητής στις επαγγελματικές κατηγορίες, ο Θοδωρής Κάντας αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία στην Α Εθνική με Εθνικό, Αθηναϊκό και Κόρινθο, συμμετέχοντας μάλιστα με τους «Λόρδους» του Βύρωνα στους διπλούς τελικούς του Κυπέλλου το 1991 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Είναι κάτοχος UEFA B και ως προπονητής τερματοφυλάκων εργάστηκε επί σειρά ετών σε επίπεδο Α΄ Εθνικής και Super League σε, Δόξα Δράμας, Άρη, Νίκη Βόλου, Πανθρακικό και ΑΕΛ. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου όπως οι, Αλκαράθ και Μιλίνκοβιτς, ενώ με την δουλειά του έχει συμβάλει ουσιαστικά στην εξέλιξη της καριέρας πολλών αθλητών (Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης).

Την διετία 2021-2023 εργάστηκε ως τεχνικός σύμβουλος στην ΑΕ Καραϊσκάκης με την σεζόν 2021 - 2022 η ομάδα να συμμετέχει στην Super League 2.

Ο Κάντας εντάσσεται στον σύλλογο μας έχοντας στόχο την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και με το ήθος, την εργατικότητα και την εμπειρία του αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο «γρανάζι» στην φετινή «μηχανή» του Αιγάλεω.

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 καλωσορίζει τον Θεόδωρο Κάντα στην «κυανόλευκη» οικογένεια και του εύχεται υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».

 

 

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η ΠΑΕ Αιγάλεω, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, ξεκινάει αύριο το απόγευμα Δευτέρας 28 Αυγούστου 2023 την προετοιμασία της στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», ενώ η επίσημη πρώτη και «ανοικτή» για τους φιλάθλους της ομάδας, προπόνηση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 στις 18.30.

Αναμένεται, το επόμενο άμεσο χρονικό διάστημα, να ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις σχετικά με προσθήκες στο ρόστερ και στο ευρύτερο στελεχιακό δυναμικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ήδη κάποια δημοσιεύματα, κάνουν λόγο, για το όνομα του βετεράνου τερματοφύλακα Αντώνη Μανίκα, σχετικά με το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, ενώ όσο αφορά την καίρια θέση του Γενικού Αρχηγού, πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει, επανα-προσέγγιση και κρούση, στον Πέτρο Κωνσταντινίδη.

Επίσης, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, θα ανακοινώσουν και τον σχεδιασμό τους σχετικά με το τμήμα Κ19, που θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.