ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΔΡΑΦΛΗΣ

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΣΗΣ

 

ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΕΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

 

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 

 

ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ - ΤΣΙΑΜΠΟΥΡΗ - ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ

 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Α.Ο. Αιγάλεω, καθώς χθες αργά το βράδυ, πάρθηκαν οι πρώτες αποφάσεις από το νέο Δ.Σ. σχετικά με τα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου ο σύλλογος θα αγωνιστεί στην Α΄ Αθήνας. Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, συμπολίτης μας και δημοτικός σύμβουλος κ. Τάκης Μανδραφλής, ενώ υπεύθυνος ακαδημιών ορίστηκε ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Προπονητής στην ομάδα θα είναι ο κ. Χρήστος Τάσσης, ενώ από την ομάδα που ολοκλήρωσε την σεζόν θα παραμείνουν 12 παίκτες, που αποτελούν ένα δυνατό κορμό ενόψει της νέας περιόδου. Επίσης όσο αφορά την σεζόν που πέρασε, το νέο Δ.Σ. αναφέρει ότι κάλεσε τον πρώην Πρόεδρο κ. Γιώργο Γιανναράκη, το μέχρι πρότινος Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Τσιαμπουρή και τον ποδοσφαιριστή κ. Πάντο Τζανετάκο, σχετικά με τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες για την περίοδο 2013-2014.

Ακόμη το Δ.Σ. ανακοίνωσε τις μεταγραφικές επιτροπές που συστάθηκαν για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφικές επαφές.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ:

 

Συνήλθε το Δ.Σ. σύσσωμο την 3/7/14 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 μμ και έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1) Προσέλαβε ως προπονητή της Ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου η οποία θα αγωνισθεί στην Α' Κατηγορία Αθηνών τον καταξιωμένο Αιγαλεώτη προπονητή κ. ΤΑΣΣΗ ΧΡΗΣΤΟ.
2) Μετά από εισήγηση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. ΜΑΝΔΡΑΦΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητού κ. ΤΑΣΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ αποφασίστηκε να μείνουν στο Ρόστερ της ομάδας οι κάτωθι ποδοσφαιριστές:
ΚΟΥΡΕΜΠΙΝΗΣ, ΡΟΠΠΑΣ, ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΤΙΖΑΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ, ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΤΟΥΡΝΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ.
3) Το Δ.Σ. αποφάσισε να συσταθεί επιτροπή μεταγραφών ποδοσφαίρου αποτελούμενοι από τον Πρόεδρο κ. ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ τον Γενικό Αρχηγό κ. ΜΑΝΔΡΑΦΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ τον προπονητή κ. ΤΑΣΣΗ ΧΡΗΣΤΟ και τους κυρίους ΣΑΓΙΑΚΟ ΚΟΥΛΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ και ΧΑΝΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟ, η οποία της επόμενες ημέρες θα κινηθεί για την απόκτηση έμπειρων και φερέλπιδων ποδοσφαιριστών με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.
4) Με απόφαση του Δ.Σ. ορίστηκε ως υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου ο παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Κωνσταντόπουλος Γεώργιος και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες του.
5) Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως καλέσει τον Πρώην Πρόεδρο του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.
κον ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και τους κυρίους ΤΣΙΑΜΠΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ οι οποίοι υπήρξαν και χρηματοδότες της ομάδας μας κατά την περίοδο 2013-14 για να ενημερωθεί για τις οικονομικές εκκρεμότητες και τις οικονομικές συμφωνίες της περιόδου 2013-14.
6) Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως την επιτροπή μεταγραφών του μπάσκετ την αποτελέσουν ο Πρόεδρος ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ οι αντιπρόεδροι: ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ο κ. ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για το Δ.Σ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ