Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΟΧΑΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΣΤΟΝ ΖΕΦΥΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

giox

 

 

Ο διαφορετικός… άνεμος αισιοδοξίας για την πρώην ΑΕ Αιγάλεω και νυν Ζέφυρο Αιγάλεω, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, …πνέει ήδη εδώ και αρκετό διάστημα στην ομάδα της πόλης μας. Μία ιστορική εξέλιξη, έπειτα από την αλλαγή ονομασίας, που είχαμε γράψει πριν από λίγο χρονικό διάστημα, είναι και η διοικητική αλλαγή, καθώς στον νέο Ζέφυρο Αιγάλεω – ένα ποδοσφαιρικό όνομα που έχει την δική του μεγάλη ιστορία στην πόλη μας – Πρόεδρος ανέλαβε ο νεαρός επιτυχημένος επιχειρηματίας και γέννημα – θρέμμα αιγαλιώτης Νίκος Γιοχάλας, ο οποίος είναι και πάρα πολύ γνωστός στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, καθώς υπήρξε και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Νίκος Γιοχάλας, τα τελευταία χρόνια είχε τον γιο του στις ακαδημίες της ΑΕ Αιγάλεω υπό την τεχνική επίβλεψη του Σπύρου Κολοκοτρώνη, και με τον τελευταίο πέρα από την στενή φιλία που τους συνέδεε, είχαν κοινό όραμα και για την ομάδα. Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή λέει ο θυμόσοφος λαός μας και έπειτα από την άνοδο της ΑΕ Αιγάλεω από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, προέκυψε η κατάλληλη ώρα, η ονομασία ΑΕ Αιγάλεω πέρασε στις καλένδες και ήρθε η ιστορική επαναφορά του Ζέφυρου Αιγάλεω. Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια ο Νίκος Γιοχάλας. Με πρωτοποριακές ιδέες, με όραμα για ένα καλό και υγιή ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο Γιοχάλας μπήκε με όρεξη και αληθινή αγάπη σε αυτό το εγχείρημα. Ο συμπολίτης μας, που έκανε καριέρα ως λίμπερο και αμυντικό χαφ, είχε αγωνιστεί σε Ιωνικό Νικαίας, Αιγάλεω, Απόλλωνα Αθηνών, Βύζα Μεγάρων και Θρασύβουλο.
Η ανάληψη της Προεδρίας από τον Νίκο Γιοχάλα, έφερε μία άλλη ιστορική εξέλιξη, καθώς έπειτα από 18 χρόνια ο Βαγγέλης Κουρεντζής άφησε τον Προεδρικό θώκο και στο νέο ΔΣ μετέχει ως Β΄ Αντιπρόεδρος, συνεχίζοντας να προσφέρει ακούραστα τις υπηρεσίες του. Να σημειωθεί ότι στο νέο ΔΣ μετέχει ως Α΄ Αντιπρόεδρος ο συμπολίτης μας Λεωνίδας Θωμαϊδης, που είναι μέλος στο ΔΣ της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα το νέο ΔΣ του Ζέφυρου Αιγάλεω έχει ως εξής: Νίκος Γιοχάλας (Πρόεδρος), Λεωνίδας Θωμαϊδης (Α΄ Αντιπρόεδρος), Βαγγέλης Κουρεντζής (Β΄ Αντιπρόεδρος), Γιώργος Τάγης (Γεν. Γραμματέας), Γιάννης Μουτάφης (Ειδ. Γραμματέας), Σπύρος Κολοκοτρώνης (Ταμίας), Βαγγέλης Παπαϊακώβου (Γεν. Αρχηγός), Χρήστος Κιουλάνης, Στράτος Σαντικτσής (Μέλη).
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζέφυρος Αιγάλεω, έχει αποκτήσει ως τώρα τους Παναγιώτη Παπαμιχαήλ από Ολυμπιάδα Πειραιά, Σταύρο Λιόντο από Ιεράπολη, Δημήτρη Γριμάνη από Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Σάκη Πέττα από Ιεράπολη, Κάρεν Τονικιάν από Αστέρα Χαϊδαρίου, Λεωνίδα Μαρινόπουλο από Χρυσούπολη, Μάνο Νιώρα από Θεμιστοκλή και Νίκο Λιβέρη από Ιεράπολη (έπαιζε εκεί τα προηγούμενα 2 χρόνια ως δανεικός). Επίσης, την συνεργασία τους με τον Ζέφυρο Αιγάλεω, έχουν ανανεώσει, οι Γιώργος Αλεξόπουλος, Βαγγέλης Βιολιντζής, Χρήστος Αρβανιτάκης, Σαράντης Χρυσοχοϊδης, Παναγιώτης Πλατανίτης, Γιάννης Κοκάρης, Λεωνίδας Παυλίδης, Κώστας Χολέβας, Λάμπρος Μπούσης, Δημήτρης Δούλιογλου.
(Στην κεντρική φώτο, δεξιά ο νέος Πρόεδρος του Ζέφυρου κ. Νίκος Γιοχάλας και αριστερά, ο επιστήθιος φίλους του, Γενικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας, αλλά και Ταμίας στο ΔΣ, κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης).

 

 

MOUSKX