Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

 

ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 AE17n

 

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαίου 2018 στο γήπεδο του ΔΑΚ Αιγάλεω η προετοιμασία της τοπικής ΑΕ ενόψει του μπαράζ ανόδου από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, όπου η ομάδα της πόλης μας το απόγευμα (στις 5.15) του Σαββάτου 26 Μαίου 2018 αντιμετωπίζει στο ουδέτερο γήπεδο Αγίων Αναργύρων, την Ένωση Βοτανικού.

Ένας αγώνας, μία χρονιά, μία κατηγορία, και η προπόνηση της Παρασκευής υπό την επίβλεψη του προπονητή Δημήτρη Παπαϊωάννου και των συνεργατών του, είχε περισσότερο την έννοια της γενικής αποφόρτισης. Οι παίκτες της ΑΕ Αιγάλεω χαλάρωσαν παίζοντας ανά 7 (5-2) σε μικρούς χώρους, έκαναν λίγα ανοιγματάκια και διατάσσεις. Εκτός του τιμωρημένου πορτιέρο Γιώργου Χολέβα, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του τεχνικού τους, καθώς όλο το τελευταίο διάστημα προπονήθηκαν κανονικά οι Κώστας Χολέβας, Αλέξης Ισάϊ, που προέρχονται από τραυματισμούς. (το  ρεπορτάζ συνεχίζεται παρακάτω με το αγωνιστικά πλάνα του Δημήτρη Παπαϊωάννου).

 

MOUSKX

 

 

Όσο αφορά το σύστημα και την ενδεκάδα, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, αναμένεται να ρίξει όλο το βάρος της στρατηγικής του στην μεσαία γραμμή, ενώ σχετικά με το βασικό σχήμα, ο εν λόγω προπονητής «πονοκεφαλιάζει» από την πληθώρα επιλογών που έχει. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χρονάς, ενώ για την αμυντική γραμμή ο τεχνικός της ΑΕ δείχνει να καταλήγει στους Δρομπόνη, Χρυσοχοϊδη, Παυλίδη και Κοκάρη. Λίγο πολύ αναμενόμενα τα πράγματα στα μετόπισθεν, όπου οι εν λόγω παίκτες έχουν βγάλει σχεδόν όλο το πρωτάθλημα. Εκεί που γίνεται ο χαμός είναι στο κέντρο και στην επίθεση, όπου 11 (!) παίκτες διεκδικούν τις υπόλοιπες 6 θέσεις, και τα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν, θα κριθεί από το σύστημα που θα επιλέξει ο προπονητής της ΑΕ Αιγάλεω. Στη μεσαία γραμμή θέσεις διεκδικούν οι Σάλλα, Δούλιογλου, Γιαννόπουλος, Αλεξόπουλος, Φραγκούλης, Ισάϊ, ενώ στην επίθεση υποψήφιοι είναι οι Χολέβας Κ., Μπούσης, Πλατανίτης, Βιολιντζής και Δήμας. (Παρακάτω, τι είπε στα αποδυτήρια ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Τάγης).

 

 

papaOK1 sind

papaOK2

 

 

 

TAG18

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕ, κ. Γιώργος Τάγης

 

Πριν την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας και έμπειρος παράγοντας Γιώργος Τάγης μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας την ιδιαιτερότητα του μπαράζ και τον ρόλο που θα παίξει η ψυχολογία. «Φτάσατε στο τέλος ενός ποδοσφαιρικού ταξιδιού, κάνοντας μια εκπληκτική πορεία, και ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν δεν περίμενε κανείς στην κατηγορία ότι θα φτάνατε ως εδώ. Δουλέψατε καλά και σκληρά με τον προπονητή σας. Είσαστε παίκτες με ταλέντο και συνοχή. Μα πάνω απ’ όλα ένα δεμένο σύνολο. Αυτό που σας ζητάω είναι πρώτα απ’ όλα, στο μπαράζ με την Ένωση Βοτανικού να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και πρωτίστως να αποδείξετε ότι αυτό που πετύχατε δεν είναι τυχαίο. Φροντίστε να μην αδικήσετε τους εαυτούς σας. Όλη η πόλη, όλοι όσοι αγαπούν την ΑΕ Αιγάλεω είναι μαζί σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τάγης. (ακολουθεί το μήνυμα του Σπύρου Κολοκοτρώνη).

 

 

CLAXW

 The Claξon’s Café Bar: Μ. Μπότσαρη 23 & Γρ. Κυδωνιών 9 Αιγάλεω, 210 5988600

 

 

KOL18

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕ Αιγάλεω κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης

 

Επίσης, στο FB των ακαδημιών της ΑΕ Αιγάλεω, ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης ανάρτησε το εξής μήνυμα: «Το απόγευμα του Σαββάτου στις 5.15 στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων η ομάδα της ΑΕ Αιγάλεω δίνει την τελευταία μεγάλη παράσταση για φέτος. Μια ομάδα φτιαγμένη από το μηδέν, ξεκίνησε από το προηγούμενο καλοκαίρι την μεγάλη διαδρομή της προς την αναγνώριση! Από τα παιδιά που είχαν μείνει από την περασμένη σεζόν και τα νέα παιδιά από την ακαδημία μας, δημιουργήθηκε ένα ταλαντούχο σύνολο, που υπό την καθοδήγηση των Δημήτρη Παπαϊωάννου, Δημήτρη Γδούντου, Στράτου Μπέλλα και του Γενικού Αρχηγού Γιώργου Τάγη, απέδειξαν ότι τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν αυτοί που διαθέτουν μεγάλη ψυχή και πίστη… Ήρθε η ώρα να δείξετε γιατί σας θεωρούν από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Για όλους εμάς που αγαπάμε την ομάδα είστε οι μεγάλοι νικητές. Καλή επιτυχία!». (ακολουθούν στατιστικά και προϊστορία της ΑΕ Αιγάλεω για το μπαράζ του 2016).

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza (ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)

 


Είναι η 2η φορά στις τελευταίες 3 σεζόν, που η ΑΕ Αιγάλεω παίζει μπαράζ ανόδου από την Γ΄ προς την Β΄ ΕΠΣΑ. Την πρώτη φορά, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 η ΑΕ Αιγάλεω είχε ηττηθεί την Κυριακή 15 Μαίου 2016 στο γήπεδο του Ρουφ από τον Πανθησειακό με 3-0. Ο τότε προπονητής της ΑΕ Αιγάλεω Γιαννούλης Βέρρας είχε χρησιμοποιήσει τους εξής παίκτες: Μανώλικας, Νιώρας, Λιόντος, Βουτσινάς, Κόκαρης, Βέρρας (72΄ Μίχας), Ευθυμιόπουλος (46΄ Πλατανίτης), Αποστολάκης (64΄ Πιστόλης), Νάτσης, Λιβέρης, Σκορδίλης.
Όσο αφορά περαιτέρω στοιχεία για το μπαράζ του Σαββάτου με την Ένωση Βοτανικού, η ΑΕ Αιγάλεω στην φετινή κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ ολοκλήρωσε την σεζόν στην 3η θέση με 46 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 7 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 56-26, ενώ σε αγώνα κατάταξης (μπαράζ) για την κατοχύρωση της θέσης της νίκησε με 2-1 τον Τριφυλλιακό και πέρασε στην τελική φάση απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο, την Ένωση Βοτανικού, η οποία στον 1ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ κατέλαβε την 3η θέση με 56 βαθμούς έχοντας 18 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες και τέρματα 65-24, ενώ στον αγώνα κατάταξης του ομίλου της κέρδισε το Παγκράτι με 2-1 στην παράταση. (ακολουθεί στο στοιχείο για την σύμπτωση με τον διαιτητή Πέτρο Χριστοδούλου και το μπαράζ της ΑΕ Αιγάλεω).

 

 

RMAK

 

 


Στον αγώνα του Σαββάτου της 26ης Μαίου 2018, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων και θα ξεκινήσει στις 5.15, έχουμε μια αξιοπρόσεκτη σύμπτωση, καθώς ο διαιτητής της συνάντησης Πέτρος Χριστοδούλου, είναι ο ίδιος που σφύριξε και το χαμένο μπαράζ (ήττα με 3-0) της ΑΕ Αιγάλεω πριν από δύο χρόνια με τον Πανθησειακό (15 / 5 / 2016). Ο Χριστοδούλου, που είναι έμπειρος διαιτητής, δεν είναι πλέον αξιολογημένος ρέφερι της ΕΠΟ, όπου παλιότερα ήταν στον πίνακα βοηθών διαιτητών της Β΄ Εθνικής, ενώ κατά την φετινή σεζόν (2018-2019) που ολοκληρώθηκε, σφύριξε ως διαιτητής σε 19 ματς της Α΄ Αθήνας. Αντίθετα, αξιολογημένοι στους πίνακες της ΕΠΟ, είναι οι δύο επόπτες βοηθοί του. Η Μαρία Δέτση είναι επόπτης Β΄ Εθνικής και το περασμένο Σάββατο ήταν επόπτης στο μπαράζ του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ μεταξύ ΑΕ Ιλίου – Αστέρα Χαϊδαρίου, ενώ αξιολογημένος επόπτης Γ΄ Εθνικής είναι ο Δημήτριος – Αλέξανδρος Σταύρογλου.

 

 

MOUSKR