«ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ»

ΣΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!

MOD1

 

 

 

Φτάνει μια μέρα του χρόνου; Σίγουρα όχι. Αλλά εν πάσει περιπτώσει, αύριο Κυριακή 9 Μαϊου 2021, εορτάζουμε το ιερότερο πρόσωπο της πλάσης! Την γλυκιά μαμά, την μανούλα, την μητέρα!

Μια μέρα με σκοπό την απόδοση ευγνωμοσύνης στο ιερό πρόσωπο της Μάνας, το πανανθρώπινο σύμβολο της ζωής και της ανιδιοτελούς αγάπης, της αυτοθυσίας και της υπέρβασης.

Ας αφήσουμε τη σκέψη μας, τη μέρα αυτή, να πετάξει κοντά στη γλυκιά μανούλα που υποφέρει και αγωνίζεται για μας…

Η μητέρα είναι για όλους μας η ευτυχία, ο καλύτερος θησαυρός μας, το λιμάνι της προστασίας, το σύμβολο απέραντης καλοσύνης.

Ιδιαίτερη μέρα και για το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, η Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 9 Μαίου 2021, που τιμά, αλλά και έχει προετοιμαστεί καταλλήλως, προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο, προκειμένου να το προσφέρουμε στην μητέρα μας, έστω και ένα απλό λουλούδι!

Από ποικιλία εξαιρετικών και πανέμορφων Ορτανσιών, από πολύχρωμες ανθοδέσμες, από ανθοσυνθέσεις της αρεσκείας μας, από κοκτέϊλ λουλουδιών σε μπουκέτα, αλλά και από ένα απλό τριαντάφυλλο ή, γαρύφαλλο, στο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» θα βρείτε την λύση που επιθυμείτε.

Ακολουθεί ένα «χορταστικό» πλούσιο φωτορεπορτάζ, από το περίφημο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, λίγες μόνο ώρες, πριν την έλευση της Κυριακής 9 Μαίου 2021, όπου όλοι και όλες, γιορτάζουμε τις μανούλες μας!

Χρόνια Πολλά Μαμά!

 

DIMNEWMAK

 

 

bb

 

 

FODD1sd

 

 

FODD1xc

 

 

FODD2a

 

 

FODD2fd

 

 

DIMNEWMAK

 

 

FODD2kfkf

 

 

FODD3c

 

 

FODD3ghh

 

 

FODD4a

 

 

FODD4dss

 

 

FODD4lklk

 

 

DIMNEWMAK