ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» ΣΕ 25 ΕΙΚΟΝΕΣ!

arxlixxok

 

 

Έχουμε πει, δεν είναι ένα απλό Αρτοζαχαροπλαστείο, αλλά μία τοπική επιχείρηση με πάνω από μισό αιώνα ζωής και λειτουργίας, γεγονός που την κατατάσσει στα πλέον ιστορικά καταστήματα της πόλης μας της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και των όμορων προαστίων. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, όταν η ποιότητα και η αμοιβαία σχέση με το καταναλωτικό κοινό, έχει «χτιστεί» με συνέπεια και σεβασμό.

Το Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» του δραστήριου Γιώργου Κουφόπουλου, στον μαγικό γευστικό κόσμο του οποίου, απολαμβάνουμε εκτός από τον άρτο, σπέσιαλ αλμυρές όπως και γλυκές γεύσεις, σε αυτές τις εορταστικές μέρες, μας υποδέχεται κατάλληλα στολισμένο, με χριστουγεννιάτικο στυλ και φυσικά με την καλύτερη και πιο ζεστή εξυπηρέτηση, καθώς ο επιβεβλημένος στόχος του εν λόγω επαγγελματία και των συνεργατών του, είναι ο καθένας και η καθεμία, από εμάς, πάντα να φεύγει με χαμόγελο και ικανοποίηση από το εν λόγω κατάστημα! Έχοντας συνδυάσει βέβαια, ποιοτικές αγορές σε χαμηλές τιμές, που πουθενά αλλού δεν βρίσκουμε στην πόλη!

Και εννοείται, ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, οι προσφορές στο Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» είναι συνεχόμενες. Μία απλή επίσκεψη, θα σας πείσει εύκολα…!

 

 

MESSXRLIX

 

 

LL21

 

LL1

 

 

LL2

 

LL3

 

LL4

 

LL5

 

LL6

 

LL7

 

LL8

 

LL9

 

LL10

 

LL11

 

 

MESSXRLIX

 

 

LL12

 

LL13

 

LL14

 

LL15

 

LL16

 

LL17

 

LL18

 

LL19

 

LL20

 

LL20a

 

LL21

 

LLKOUF

 

 

MESSXRLIX